algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El secretari encara gaudeix d'unes vacances que el batle desautoritzà

El seu despatx l'utilitzen ara els polítics i ell, quan torni, haurà d'estar dins un estimbori a Secretaria

La recent «desaparició» del secretari de la corporació local, l'advocat Manuel Pérez Ramos, que fa poc menys d'un mes partí de vacances en contra de les ordres del batle, Joan Arbona "que les havia desautoritzades expressament", ha estat un dels fets més comentats de l'estiu solleric. Si més bé no es tracta d'un nou episodi del tradicional enfrontament que ha mantingut aquest secretari amb diferents corporacions al llarg de vàries legislatures.

No és el primer pic que Manuel Pérez Ramos deixa temporalment el seu lloc a l'Ajuntament a causa de públiques i notòries desavinences amb el batle corresponent.

El primer cop va ser durant el mandat d'Antoni Arbona, l'any 1989. En aquells moments, el batle «Repic» i don Manuel les tengueren grosses, i hi va haver plens que han passat a les planes de la premsa local sollerica com a antologies d'enfrontament entre el poder polític i el secretari municipal. Allà es va posar de manifest que les desavinences tenien un rerefons de caire «personal», degut a les complicacions urbanístiques que ocasionaren al batle unes obres d'ampliació realitzades al seu hotel particular i a la suposada participació de Pérez Ramos com a accionista d'un edifici al Port de Sóller, molt a prop de l'esmentat hotel. Els setmanaris locals en parlaren molt i fins i tot aparagueren pintades contra el secretari de la corporació.

Després d'aquests enrenous, Manuel Pérez Ramos, que en aquella època va ocupar la presidència de la Comissió de Foment del Consell, va deixar de cobrar el seu sou com a secretari de forma voluntària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.