cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

José María Rodríguez diu que ell mai no ha enganat cap dels veïns de Gènova

Assegura que el que s'havia pactat era la remodelació de la plaça de la barriada

El regidor José María Rodríguez titllà ahir d'«absurdes» les acusacions fetes pels grups municipals del PSIB i d'EU-Els Verds, que denunciaven que havia enganat els veïns de Gènova prometent-los un parc infantil quatre setmanes abans de les eleccions.

Segons Rodríguez, el projecte parlat i aparaulat amb els veïns suposa omplir el terreny on s'havia de fer el parc i asfaltar-lo per construir així una gran esplanada, alhora que es reconverteix l'actual plaça en una zona verda on sí hi haurà parc infantil. Rodríguez assegurà que «el que feim és ampliar la zona pública que hi ha a la contrada i la continuarem dedicant als mateixos usos que ara. Els veïns podran aparcar-hi els seus vehicles, però quan es necessiti aquesta esplanada per a actes, com per exemple les festes de la barriada, els farem llevar».

Rodríguez també assegurà que «són falses les acusacions que aquesta esplanada serà per a aparcaments per als restaurants de la contrada, perquè resulta que no hi ha cap establiment de restauració a manco de 200 metres d'aquest terreny de propietat municipal».

El regidor també va voler deixar clar als membres de l'oposició que ell no ha tingut cap reunió amb els veïns quatre setmanes abans de les eleccions. «M'he reunit amb ells des de fa més de dos anys i ens vàrem veure el desembre i després del tretze de juny. I a més a més, vull dir que no he enganat ningú. A Gènova farem el que volen que facem els veïns i les entitats ciutadanes de la zona. Si hi ha algun veí descontent, ja és una altra cosa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.