nubes dispersas
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

La constructora del passeig marítim demana 500 milions més per extres

Dragados vol cobrar per l'embelliment del Port i les obres de sanejament 1.200 milions de pessetes

L'empresa contractada per fer l'embelliment del passeig marítim del Port d'Alcúdia i les obres de sanejament, Dragados y Construcciones S.A., demana ara a l'Ajuntament 500 milions de pessetes més per extres. Això vol dir que les obres del passeig marítim del Port d'Alcúdia poden arribar a costar 1.200 milions de pessetes, quan en principi estaven pressupostades en 717 milions de pessetes. El cost final de les obres encara pot superar els 1.200 milions perquè ara el nou Consistori ja estudia les propostes presentades per l'equip redactor del projecte d'embelliment per millorar el passeig.

D'entrada, l'equip de govern (UM-PSOE) ha encarregat un estudi als tècnics directors de l'obra del passeig marítim per tal d'esbrinar si el que demana la constructora s'ajusta a dret. Les obres d'embelliment pròpiament dites havien de costar 417 milions de pessetes. Ara, Dragados demana 200 milions de pessetes de més. El projecte d'embelliment està inclòs dins el pla Mirall. L'Ajuntament d'Alcúdia només havia de pagar el 50 per cent dels 417 milions de pessetes, la resta anava a compte del Govern balear.

No obstant això, ahir, el primer tinent de batle, Antoni Alemany (PSOE), ja recordava que a les bases del pla Mirall s'adverteix que no s'acceptarà cap extra. Això vol dir que els 200 milions ben bé pot ser que els hagi de pagar tots l'Ajuntament.

D'altra banda, Alemany recordà que l'Ibasan (Institut Balear de Sanejament) s'havia compromès a fer-se càrrec dels 300 milions de pessetes que en principi havien de costar les obres de sanejament, però ara tampoc no sabem si aquesta entitat que depèn del Govern balear també voldrà pagar els 300 milions de més que reclama l'empresa constructora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.