algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

Un motorista aquàtic sembrà el pànic entre els banyistes a la Ciutat Jardí

Els emprava com a boies per fer ziga-zigues entre ells amb el seu vehicle

S'han sentit mai com una boia de platja? Doncs aquesta és la sensació que varen haver de patir els banyistes que dilluns horabaixa estaven nedant a la platja de la Ciutat Jardí. Devers les vuit manco quart de l'horabaixa un jove que conduïa una moto aquàtica, es va dedicar a fer passades rassants entre els banyistes. El conductor de la moto, que actuava de forma totalment negligent es dedicava a fer ziga-zagues entre els banyistes i es burlava completament dels indignats usuaris de la platja, que l'advertiren de la perillositat del seu comportament.

Alguns dels usuaris de la platja advertiren dels fets al municipal de la Torre d'en Pau, però aquest no va poder fer res en solitari per tal de detenir el motorista. Com que el perill per als banyistes era molt gran el policia va haver de demanar el suport d'altres unitats, alhora que es va requerir la presència de la Guàrdia Civil de de la Mar.

Els municipals tan sols varen poder controlar els moviments de la moto d'aigua, per tal de poder identificar l'infractor en el moment de treure el vehicle de la mar. Però els agents no varen poder evitar ser vists per part de l'infractor, que a partir d'aquest moment va començar a fer desplaçaments des de la platja de la Ciutat Jardí fins a la rampa situada just al davant de l'hospital de Sant Joan de Déu, sense intentar apropar-se en cap moment a la vorera.

Deu minuts més tard va arribar fins al lloc dels fets una patrullera de la Guàrdia Civil de la Mar. Els agents que viatjaven a bord varen procedir a la interceptació de la moto davant la platja i va escortar el pilot fins a Sant Joan de Déu, on l'esperaven els municipals i els agents de la Benemèrita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.