algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Un nin britànic de sis anys és violat pel cambrer de l'hostal on s'hostatjava

Nicolás G.P. obligà el menut a practicar-li una fel·lació en una habitació buida

El cambrer d'un hostal de Palma ha estat detingut per la Policia Local de Palma per haver violat un nin de sis anys de nacionalitat britànica. Els fets es produïren el passat dijous dia vint-i-dos en una habitació de l'hostal on el menor residia amb els seus pares. La família britànica era a l'Illa fent vacances.

El violador, les dades de filiació del qual són les que corresponen a Nicolás G.P. de trenta-nou anys, va obligar el menor a practicar-li una fel·lació en una cambra que hi havia buida a l'hostal on treballava. El nin va relatar els fets al seu progenitor, el qual va decidir interposar una denúncia davant la Policia Local després de traslladar el seu fill fins a un centre sanitari, concretament l'hospital de Son Dureta, on va ser atès en primera instància. El menor no es trobava en condicions d'exposar els fets davant dels agents de la policia que es desplaçaren fins a l'hospital, per la qual cosa la denúncia la varen transmetre el pare i la intèrpret, ja que els dos havien assistit moments abans al relat efectuat pel menut a la doctora que va atendre l'infant britànic a l'hospital de Son Dureta.

El nin havia estat traslladat pels pares a l'hospital on va rebre ajut. La víctima de la fel·lació va ser atesa tan mèdicament com psicològica, en aplicació del Programa d'Assistència a Víctimes del Delicte que preveu que les víctimes de delictes sexuals tenguin una ràpida atenció.

Després de la formalització dels tràmits de denúncia, que es feren al mateix hospital, tant el menut com els seus progenitors varen ser traslladats de nou a l'hostal, on tenien les seves pertinences i on s'han estat allotjant durant la seva estada a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.