nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

Els venedors de telèfons asseguren que el 40% de la població té un mòbil

Diuen que «els compradors estan molt ben informats pel que fa a les tarifes»

Els venedors de telèfons mòbils asseguren que el quaranta per cent de la població illenca té un aparell de telefonia mòbil. Asseguren que «són càlculs complicats de fer, però aquest vendria a ser el percentatge de propietaris més aproximat a la realitat».

La proliferació de noves companyies no ha creat gaire problemes als venedors, que asseguren que «els compradors estan molt ben informats abans de venir aquí. Els costa més decidir-se pel tipus de telèfon que han de comprar que no pels tipus de contracte. Qui ve a les botigues està més predisposat a ser aconsellat dels avantatges d'un model determinat que no de les tarifes, això és el que duen més estudiat».

El mercat de la telefonia mòbil és ampli i complicat. «El que comercialitzen la majoria de companyies són línies telefòniques, no venen aparells directament. Els aparells els fabriquen empreses de tecnologia, les companyies ens dedicam bàsicament a les línies, tot i que alguna també ven aparells que han fabricat ells mateixos, però la clau del negoci està en les línies».

Pel que fa al preu, s'ha de destacar que hi ha aparells que es regalen en el moment de contractar el servei, mentre que el més car pot arribar a costar 141 mil pessetes. «Hi ha de tot en aquest món, però avui en dia qui no té telèfon mòbil és perquè no vol. És clar que en aquest mercat també hi ha persones a qui els agraden capritxets, però qui vol tenir un telèfon el pot aconseguir molt fàcilment».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.