algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

El PSM tanca una «gran campanya en una ciutat difícil per al nacionalisme»

El PSM tancà «la campanya més activa que hem fet mai a Palma» amb un acte a la plaça dels Patins en el qual intervingueren el candidat a batle Sebastià Serra; la número 2 a Palma, Maria Costa; el número 3, Biel Barceló, i el número 4 i candidat al Parlament, Cecili Buele.

El primer en obrir foc va ser Barceló, un dels regidors més actius durant la campanya, que davant prop de 300 persones va dir que «diumenge hem d'estar ben alerta, per vigilar que aquests (referint-se al Partit Popular) no continuïn fent mangarrufes».

El discurs de Cecili Buele va ser el de més marcat caire triomfalista, i va assegurar que «entre tots hem aconseguit que estiguem a punt de fer que en Sebastià Serra sigui el futur batle de Palma».

Maria Costa va ser qui menys va parlar i abans de la intervenció de Serra, Barceló va tornar a prendre la paraula per assegurar que «el PP ha posat pancartes dient que Fageda és el batle que convé, i jo dic que és el que convé llevar».

Sebastià Serra (que fou aclamat amb el crit de batle!, batle!), féu un discurs tranquil·litzador i va dir que «gràcies a tots vosaltres hem aconseguit uns grans resultats de campanya en una ciutat difícil per a les forces nacionalistes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.