algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Els negocis del marit i de l'assessor de Nájera s'escampen per Canàries i Cuba

Miraculós enriquiment de Manuel Barajas i Pedro Pablo Bautista des del 1991

Els negocis d'oferta complentària turística de Manuel Barajas Rico, marit de la batlessa de Calvià, Margarita Nájera, s'han incrementat de manera espectacular des del 1991, any en què la seva dona es convertí en primera vara. Barajas està societàriament relacionat amb Pedro Pablo Bautista, actual assessor de Projectes Especials de l'Ajuntament de Calvià. De fet, la xarxa familiar i assessora de Nájera està construint un imperi.

L'any 1978 Margarita Nájera i Manuel Barajas vingueren a Mallorca a demanar feina. L'apotecari Andreu Bordoy agafà Nájera com a ajudant i col·locà Barajas en la Immobiliària Sitjar. Barajas s'afilià al PSOE i fou elegit regidor de Calvià el 1979. El 1983 la seva esposa també agafà el carnet del partit i va ser elegida regidora sota el comandament de Paco Obrador. Mentrestant, un regidor de l'antiga Alianza Popular, Pedro Pablo Bautista, s'alineà descaradament amb els obradoristes. Alhora, Nájera ja acumulava molt poder com a tinent de batle d'Urbanisme. El 1991 ja era batlessa. Començava l'expansió.

Barajas partí cap a les Canàries, on començà a muntar negocis. D'on va treure els doblers aquell antic immigrant i empleat d'immobiliària és avui en dia un dels més grans misteris de Mallorca.

Actualment, Barajas ocupa càrrecs societaris o d'administrador a les societats canàries Magic Coold Cocktails; Cayo Sur SL (en què també hi apareix Bautista); Drago 3; Restauración y Ocio (en unió dels germans Pérez Veguizas, coneguts militants del PSOE de la Pantera Rosa); Nadira Explotación de Restauración i Bouling Ocio.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.