muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

El Govern vol obrir la línia del tren sense ampliar els ponts que travessen la ciutat

El batle i SFM es contradiuen a l'hora de justificar l'ajornament de les obres

El Govern balear reobrirà la línia del tren entre Inca i sa Pobla sense esperar tan sols a eixamplar el pont que connecta el polígon industrial i el que travessa la carretera d'Alcúdia, com així estava previst al projecte inicial.

Malgrat que els Serveis Ferroviaris de Mallorca havien previst inicialment que la reforma d'ambdós passos es fes, lògicament, abans que el tren hi transitàs, al final, no s'ha fet així, ja que les travesses i els rails ja són a lloc i els obrers fan feina a escarada per fixar les vies. L'ampliació dels dos ponts, xifrada en prop de 100 milions, passava en principi per esbucar-los i fer-los de nou.

El gerent de SFM, Joaquin Campuzano ha llevat ferro a aquest fet assegurant que l'ampliació dels ponts es realitzarà, que no hi haurà cap problema i fins i tot que «de fet, els enginyers creuen que la tècnica més idònia per fer l'obra es posar primer les vies i després reformar els ponts malgrat que el tren ja passi per damunt».

Campuzano excusa l'ajornament d'aquestes obres explicant que el projecte del pont de la carretera d'Alcúdia, ha estat rebujat pel departament de Carreteres del Govern, que ha suggerit una proposta alternativa en la qual es faci desaparèixer del pont els dos pilars centrals prevists inicialment amb l'objectiu de donar més fluidesa al trànsit. D'aquesta manera se salvarien els més de trenta metres de llargada del pont sense cap punt de suport intermedi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.