algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Circular en cotxe per Palma és gairebé impossible entre les 13.30 i les 14.00

Els punts negres de Palma són provocats per obres, sortida d'escoles i entrades a aparcaments

Circular per Palma entre la una i mitja i les dues del migdia és una veritable odissea. La xarxa viària es posa en contra de les desenes de milers de conductors que en el decurs d'aquests trenta minuts envaeixen els carrers de la ciutat. Les escoles acaben de deixar anar els menuts i els comerços han abaixat les barreres. És l'hora d'anar a dinar, és el moment ideal per quedar-se atrapat en el cotxe en els nombrosos punts negres de Palma.

Segons fonts properes a la Policia Local de Palma la presència del Corte Inglés a les avingudes ha fet que el trànsit de la plaça d'Espanya i l'esmentat centre comercial s'hagi densificat molt. Des del pont del tren fins a l'entrada als aparcaments comercials del carrer d'Aragó les retencions també són molt nombroses i freqüents.

El problema de l'aparcament és tan gran a Palma que l'entrada a les instal·lacions més cèntriques de la ciutat, com el pàrquing de la plaça Major també es pot convertir en problemàtica. El carrer Unió és un dels que registra un major nombre de cotxes de Palma. A aquests s'ajunten els que provenen de les Rambles i que tenen, també, com objectiu prioritari aconseguir una de les places d'aparcament de la plaça Major. Els embussos que es formen a la seva entrada són notables.

Al carrer d'Aragó no tot són flors i violes. Cert és que l'ampliació de carrils a partir de la benzineria en direcció cap al Pont d'Inca ha descongestionat molt la zona, però també és cert que des de la cantonada amb Faust Morell fins a la benzineria del Rafal el trànsit continua essent impossible. De fet, en hora punta un pot passar més de vint minuts intentant realitzar aquest trajecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.