algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
17°

L'antic cinema La Unió es reconvertirà en el nou teatre municipal de la vila

La Sala l'adquirirà per 60 milions de pessetes i n'hi invertirà uns 200 més per fer realitat el desig del poble

L'antic cinema La Unió de Son Servera passarà a ser de propietat municipal aquest mateix mes.
Després d'un llarg temps de negociacions ambs els propietaris d'aquest edifici, la Sala ha acceptat el preu de 60 milions de pessetes per tal de reconvertir-lo en el nou teatre municipal de la vila. A més a més, també es preveu habilitar una sala polivalent perquè s'hi reuneixin les associacions culturals, socials i lúdiques de la localitat.

Aquest antic edifici del carrer José Antonio roman tancat al públic des dels anys 70 i, encara que la façana exterior sembla que està en bon estat, el seu interior no reuneix les mateixes condicions.

El portaveu de l'equip de Govern i delegat de Cultura, Miquel Àngel Calviño, confirmà el bon curs de les negociacions i explicà que «l'edifici en si és bastant obsolet i necessitarà una gran i important reforma».

De moment, la Sala es troba a l'espera de tancar l'operació de compravenda de l'immoble per realitzar un projecte. Tot i això, Calviño va afirmar que «el cost de la compra pot superar una inversió de 200 milions de pessetes».

Previsiblement, una vegada que es tanqui l'operació, la Sala començarà a estudiar possibles subvencions per enllestir la reforma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.