algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els usuaris de l'Hospital es queixen de la manca d'especialistes a Urgències

Malalts que han de ser atesos a oftalmologia són enviats a Son Dureta

El servei d'urgències de l'Hospital Manacor no compta amb metges de totes les especialitats durant el cap de setmana, i alguns dels malats són enviats a urgències de Son Dureta, fet que ha aixecat nombroses crítiques.

Així diversos veïns han explicat les seves peripècies per urgències. Un dels usuaris, Pere Adrover, explicà que «vaig anar al PAC de Campos perquè tenia un problema als ulls. Des del PAC ens varen enviar a Manacor, abans de partir vàrem telefonar i ens asseguraren que ens atendrien. Quan vaig arribar a urgències, acompanyat dels meus familiars, ens vàrem dur una desagradable sorpresa perquè no em podíen atendre i em varen dir que casos com aquests els tractaven a Son Dureta», comenta el denunciant.

Un altre denunciant, aquest de Cala Rajada, va viure un cas similar, i ens comentava: «El que no m'assembla bé és que a Cala Rajada ens diuen que a Manacor ens atendran i, una vegada al servei d'urgències, diuen que no em poden atendre perquè no hi ha oftalmòleg i després m'enviaren a Son Dureta. La veritat és que la gent hauria de protestar més del que ho fa i aixì possiblement podríem gaudir d'un millor servei».

La Fundació Hospital Manacor justifica la manca d'especialistes argumentant que es tracta d'un centre comarcal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.