muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
22°

Breus

• Andratx

Pressuposts L'Ajuntament d'Andratx ja ha aprovat els pressuposts per a 1999, que pugen a 1.419 milions de pessetes, la qual cosa representa un increment del 18'26 per cent amb relació a l'any anterior. Els comptes municipals sortiren endavant amb els vots de l'equip de govern integrat per PP i UM. PSOE i l'Agrupació Liberal d'Andratx no es decantaren pel «no» perquè no havien tingut temps d'estudiar-los. DdB.

• Sóller Plaça d'Amèrica
La il·luminació instal·lada a la plaça d'Amèrica ha provocat les queixes dels conductors, ja que a causa de la seva potència els enlluerna, amb el perill que això suposa. De moment, s'ha decidit mantenir apagats els llums mentre s'estudia el sistema per emprar. La nova il·luminació s'ha instal·lat juntament amb els bancs de fusta amb ornaments de ferro pressupostats en prop de mig milió de pessetes. D'aquesta manera, les obres es troben ja pràcticament finalitzades a manca de petits detalls que es faran tan aviat l'empresa adjudicatària ho pugui fer. M.A.C.

• Campos

Plaça de can Pere Ignasi L'Ajuntament de Campos preveu tornar a convocar el concurs per l'adjudicació de les obres de la plaça de can Pere Ignasi el proper mes de gener. El concurs mantindrà les bases del primer i a més de l'adjudicació de les obres de construcció dels 140 aparcaments soterranis també inclourà la seva explotació durant els propers 75 anys. La Sala s'ha vist obligada a dur endavant aquest segon concurs perque la primera adjudicatària, Aparcaments sa Plaça, es va veure obligada a renunciar a l'obra perquè no estava inscrita al registre mercantil quan se li atorgà la seva concessió. J.N.

• Sant Llorenç

Centurions de Son Carrió Amb motiu de les celebracions de Nadal a Son Carrió, Mateu Galmés, presentà el documental els Centurions de l'església de Sant Miquel. L'obra, subvencionada per l'Ajuntament de Sant Llorenç, mostra alguns dels millors records de la infància del seu autor. El documental fou gravat el dia de Pasqua d'aquest any a l'esmentada església i pels carrers de la vila. Son Carrió és el darrer poble de Mallorca en el qual els centurions representen la desaparició de Jesús del sepulcre. La presentació d'aquest nou material audiovisual es realitzà al nou centre cultural de ca n'Apol·lònia. J.N.

• Inca Festa de l'Estendard
La delegació de l'Obra Cultural Balear d'Inca ha llançat una convidada general als veïns de la localitat perquè assisteixin a la festa de l'Estendard que tindrà lloc el proper dimarts, dia 29 de desembre, a les 20 hores a la plaça de l'Ajuntament. La festa de l'Estendard, que l'any passat va recuperar la ciutat d'Inca, consta de l'entrada de la senyera, l'escenificació de la llegenda de la Pota del Rei, la recordança històrica del fet, i per acabar la lectura d'un manifest i el cant de la Balanguera. A.V.

• Alcúdia

Crèdit pel sanejament EMSA S.A. ha realitzat una operació de crèdit de 233'4 milions de pessetes per poder fer front a les obres de sanejament que s'estan duent a terme en el Port d'Alcúdia. Concretament, en aquests moments s'està construint l'estació impulsora de Provialsa, així mateix s'iniciaran les canonades de conducció d'aigües residuals a la zona del Port i també l'emissari submarí. Aquestes obres seran sufragades posteriorment per la Junta d'Aigües del Govern balear. A.V.

Sanció per les platges L'Ajuntament d'Alcúdia ha presentat uns informes a la Delegació de Costes per certificar que la neteja de la platja que realitzà aquest estiu es va fer amb la maquinària apropiada. S'ha de recordar que Costes va imposar una sanció de 185.000 pessetes al consistori d'Alcúdia per netejar la platja de manera inapropiada i alhora retirar l'alga. Quan es va conèixer la sanció, l'equip de govern ja va recórrer. No obstant això, ara, de bell nou, presenten informes elaborats pels tècnics per no haver de pagar la multa que se li imposa des de Costes. A.V.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.