algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Govern invertirà 32 milions a conservar la xarxa viària de la comarca

La majoria de carreteres de la comarca seran sotmeses en els propers mesos a diferents obres de manteniment i conservació, per les quals la Conselleria de Foment invertirà prop de 32 milions de pessetes.

Aquestes actuacions es duran a terme tant a la carretera de Deià, també la del puig Major, la del coll de Sóller, el tram entre la carretera del puig Major i Fornalutx i el tram de carretera fins al far de Muleta.

A totes elles es faran tasques de neteja de les voravies, senyalització horizontal i vertical, abalisament i barreres de seguretat, revisió de murs, control del terra, pintura, rehabilitació superficial de paviments, reconstrucció de voravies, drenatges i desguasos superficials, renovació d'elements de senyalització, millora de les condicions de visibilitat, reposició de plantacions.

Precisament, la primera de les obres inclosa en aquest pla, ha començat aquesta mateixa setmana a càrrec de l'empresa Llull Sastre, consistent en el drenatge d'un tram de la carretera de Deià, entre la colònia d'Aviació i sa Frontera.

En aquest tram s'instal·la una canonada per evitar que quan plou l'aigua envaeixi la calçada, com passava fins ara i que havia provocat moltes queixes dels veïns.

La canonada es dissimularà amb una voravia que es posarà a damunt, i que alhora permetrà subsanar un problema de manca de seguretat per l'altària de la via.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.