algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Breus

• Laboral

Seguretat privada Comissions Obreres (CCOO) ha denunciat la «tossuda» actitud de la patronal de la Seguretat Privada pel fet de no voler acceptar la mediació de la Conselleria de Treball per tal de resoldre el conflicte plantejat, del qual fan responsables les empreses del sector. CCOO exigeix que s'adoptin mesures davant els reiterats incompliments d'una patronal que «qualifica de salvatges els treballadors que ofereix després com a garants de seguretat». EFE.

• Política

Harmonia fiscal L'eurodiputada del PP Francisca Bennasar assegurà que «el Parlament Europeu recomana harmonitzar les polítiques fiscals dels estats membres». Segons la parlamentària, «davant la posada en marxa de la Unió Econòmica i Monetària a partir de l'1 de gener 1999», la Cambra europea aposta per l'harmonització de la fiscalitat en l'estalvi, l'equilibri en els imposts de societats i la coordinació entre els membres de la Unió pel que fa a la fiscalitat transfronterera. EFE.

Pobresa Entesa Nacionalista i Ecologista (ENE) demanarà al Govern balear a través del grup PSM-ENE la redacció d'un pla de lluita contra la pobresa i l'exclusió social per a les Balears abans que finalitzi l'any. EFE.

• Ecologia

Danys pels jeeps L'Associació Amics de la Terra d'Eivissa ha denunciat les activitats com les dels «jeeps safaris» que continuen provocant destrosses en paratges suposadament protegits. Per això el col·lectiu sol·licita al Govern balear que aprovi una normativa de cara a la pròxima temporada. Segons l'associació ecologista, les excursions que es promocionen com «aventures en les àrees més naturals i poc conegudes» es realitzen per la costa i zones de bosc declarades d'Especial Interès i protegides per la LEN, com són el massís de Sant Carles, cala Jondal o el Amunts d'Eivissa. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.