algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Un adolescent de 17 anys amenaça amb un ganivet dos nins d'11 i 14

El jove els encalçà pels carrers del Vivero dient «mataré qualcú»

Un jove de desset anys ha estat detingut per funcionaris del Cos Nacional de Policia després d'agredir dos dels seus companys i un educador en un centre d'acollida per a menors de la zona del Vivero.

Els fets passaren quan un grup de nins estava jugant al domicili a barallar-se. Juan C.C. es va prendre molt a pit la baralla i després d'agredir un jove de catorze anys va agafar un ganivet de la cuina i proferint grans crits va amenaçar un altre nin d'onze anys.

Els dos menors varen haver de córrer per carrers de vora del domicili per tal d'evitar les agressions de l'adolescent, que els perseguia amb el ganivet a la mà dient-los «mataré algú».

L'arma

Els policies interceptaren el jove després de ser requerit per part de personal del centre després de localitzar-lo en un carrer proper amb el ganivet, que té una fulla de devers setze centímetres.

Juan C.C. té nombrosos antecedents, però tots ells comesos abans de la seva entrada a l'edat penal. El jove va ser qualificat de violent i no ha estat la primera vegada que ha tingut episodis d'agressions amb nins dels centres, als quals els ha provocat lesions de caràcter lleu.

En el decurs de la baralla un dels monitors del centre també va ser agredit i el jove va rompre un persiana i una finestra de la cuina del domicili.

Com a resultat de les agressions el menor de 14 anys va haver de ser atès de les lesions causades per un cop de puny a un ull i l'altre, el d'onze anys, va haver de ser atès d'una lesió lleu en un peu que es va fer en el decurs de la fugida pels carrers de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.