algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Cinc alemanys són detinguts per provocar aldarulls a la plaça Gomila

Funcionaris del Cos Nacional de Policia detingueren dia 13 de setembre passat cinc ciutadans de nacionalitat alemanya que provocaren aldarulls a l'entrada d'una discoteca de la zona de Gomila.

Segons sembla, els fets es produïren a primeres hores de la matinada quan sis homes, que fan de mariners en un iot ancorat en el Club de Mar de Palma, entraren en una discoteca de Gomila i en sortiren al cap de pocs minuts.

Els homes reclamaren al porter i als membres de la direcció els doblers de l'entrada, que en tot moment els foren denegats. Els alemanys intentaren tombar un mostrador de l'entrada on es guarden els doblers i intentaren barrar l'accés al local als possibles clients, fet que provocà que s'avisàs la Policia Nacional.

Els cinc alemanys oferiren una forta resistència en la seva detenció i feren cas omís a les indicacions que li feien els agents a través del porter de la discoteca en llengua alemanya. Per això, els agents hagueren de menester els reforços d'un altre vehicle patrulla.

Els detinguts són Torsten T., de 42 anys; Otto R., de 57 anys; Marek B., de 37 anys; Peter R., de 52 anys, i Bernd H., de 49 anys, tots de diferents ciutats i localitats d'Alemanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.