muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

Una dona s'escapa de les agressions del marit escalant una paret llisa

L'home reconegué els fets i va dir que «gastava molts de doblers en roba i perfums»

Una dona va protagonitzar el passat dia 14 una espectacular fugida del domicili familiar per tal d'escapar de les agressions del seu marit, informaren ahir fonts del Cos Nacional de Policia.

Sembla que els fets es produïren el vespre del dia esmentat quan la dona, d'una trentena d'anys, va arribar al domicili conjugal i el seu marit va començar a agredir-la. Com que temia per la seva vida, la dona va sortir per una finestra que donava a una terrassa exterior. Des d'aquesta terrassa inicià l'escalada d'una paret completament llisa de tres metres, des de la qual arribà a una altra terrassa a partir d'on va poder trobar una sortida que la va conduir al carrer Marquès de la Sènia.

La dona es va dirigir al centre de salut del passeig marítim, des d'on es va avisar la Policia. Els agents trobaren la víctima presa dels nervis i amb ferides evidents.

L'informe mèdic confirmà que la víctima havia estat colpejada a la cara i als llavis, al tòrax, a l'esquena i a totes les extremitats. També presentava policontusions i una ferida de mig centímetre al coll.

Els agents es personaren al domicili conjugal, on detingueren Juan José M.G, de 45 anys, que va reconèixer que havia agredit la seva muller i els mostrà la via de fugida d'aquesta.

La dona va dir que convivien des de feia més de deu anys i que d'aleshores ençà havia patit maltractaments físics i psíquics, insults i amenaces de mort de forma continuada.

L'home oferí una versió totalment diferent dels fets i va dir que la dona gastava molts de doblers en roba, perfums i menjars fora de casa i que desatenia una neboda que viu al domicili familiar, i reconegué que en un moment la subjectà per la mandíbula.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.