nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Quatre policies locals han patit agressions i amenaces en tres dies

«Trilers», un guarda jurat, dos homes i un conductor en són els causants

Quatre policies locals de Palma han resultat agredits i amenaçats de mort en els darrers tres dies mentre realitzaven diferents serveis policíacs.

El primer cas es produí a les nou del vespre de dia 11 quan un agent intentà interrompre el joc del trile que estaven realitzant unes deu persones.

El director del joc va negar-se a entregar els doblers, el va empènyer i el va tomar. A partir d'aquí els diversos components de la colla li pegaren cops de puny i potades i li varen dir «aquest cap de setmana ja et cercarem, que sou menys», referint-se al descens del nombre de policies que patrullen per s'Arenal.

La segona agressió es va produir a la matinada del dia 12 a la Platja de Palma quan dos homes, Rafael M.G. de 40 anys d'edat i Francisco M.C de 38 insultaren una dona que parlava amb un agent de paisà. En demanar-los la documentació els dos homes copejaren l'agent a la cara i a l'esquena i mentre era a terra rebé diverses potades per tot el cos.

El tercer fet es va produir també a la matinada del dia 12 quan agents uniformats impediren el pas a un vehicle de cap al passeig marítim ja que estava prohibit aparcar per mor de la Vuelta ciclista a Espanya. El conductor del cotxe, Antonio O. va insultar els agents en diverses ocasions i intentà prosseguir. En el moment de la seva detenció pegà potades i cops de puny als agents i va haver de ser traslladat en un furgó.

El darrer dels casos es produí devers la mitjanit de dia 13 quan en un control rutinari de motocicletes al carrer Joan Miró, un dels vehicles intentà evitar el control, però fou interceptat poc després. La moto era conduïda per Antonio R, de 30 anys, un guarda jurat que en el moment de ser detingut intentà pegar un cop de cap a un agent i féu moviments intimidatoris de defensa personal, i arribà a copejar els agents en el moment de la detenció a la vegada que els amenaçà de mort dient que ja els trobaria en properes ocasions pel carrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.