cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

L'Ajuntament tornarà a posar en marxa les contribucions especials

Avui reunirà els veïns del carrer de la Mar per informar-los de les quotes

L'Ajuntament de Sóller tornarà a posar en marxa el sistema de contribucions especials per ajudar a finançar obres de sanejament i de subministrament d'aigua.

Aquesta vegada els veïns hauran de fer aquestes aportacions econòmiques i, a canvi, obtindran una important millora de les infraestructures del seu carrer, seran els de la part baixa del carrer de la Mar, entre el carrer de Cetre i el pont d'en Barona.

Cal recordar que les mateixes obres de sanejament es varen dur a terme l'any passat a la part alta del carrer i que els veïns es varen negar a pagar contribucions especials, tot i que finalment ho feren.

El Partit Popular es va manifestar en aquell moment en contra de les contribucions especials donant suport a les demandes dels veïns.

Segons ha declarat a Diari de Balears el portaveu del PP, Bartomeu Pomar, «el Partit Popular de Sóller continuarà manifestant-se totalment en contra de les contribucions especials, ja que no podem concebre que es faci pagar als ciutadans per serveis que ja existeixen i que només seran substituïts o millorats». Pomar reconegué que el sistema de contribucions especials és totalment legal, però el considera «discriminatori» envers altres veïns de Sóller que no han hagut de pagar, i creu que l'equip de Govern «només sap treure doblers dels ciutadans en lloc de demanar-los a fora tal com fa el PP».

Per la seva banda, els veïns del carrer de la Mar, que no estan associats en cap tipus de col·lectiu, encara no han manifestat la seva postura, tot i que l'opinió més generalitzada de les que va poder esbrinar Diari de Balears, és d'escoltar primer la proposta municipal abans de manifestar-se sobre si es negaran a pagar o no les millores en el seu carrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.