nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

El regidor d'Esports presentà els projectes d'equipaments del Puig

La zona comptaria amb pistes, edificis de serveis i aparcaments

Un ambiciós projecte d'inversió en infrastructures esportives es podria dur a terme prest a la zona del Puig d'en Canals, segons explicà ahir el regidor d'Esports i exbatle de la localitat Ramon Socias.

Segons Socias, «el batle Joan Arbona ha manifestat en diverses ocasions que la meva regidoria no presentava projectes» per la qual cosa ara fan públiques una sèrie de previsions, alguna de les quals es duran a terme prest i altres dins el Pla d'equipaments esportius del CIM per als anys 1999-2000, o bé mitjançant altres fórmules de finançament relacionades amb la Conselleria de Turisme i destinades a la desestacionalització.

La primera prioritat serà la construcció d'un edifici annex a la piscina municipal que tindrà una superfície de 170 metres quadrats a més d'una zona d'esbarjo i multiús dotada de bar, d'uns 200 metres quadrats de superfície.

L'aportació municipal d'aquesta fase seria d'uns 15 milions de pessetes, ja pressupostades enguany, per la qual cosa les obres es podrien subhastar el proper hivern.

El regidor té també altres projectes per a la zona. Entre els més ambiciosos figura la instal·lació d'un envelat inflable per a la piscina, que té un cost de 37 milions, inclòs el sistema de climatització i d'enllumenat, i que de forma escalonada també s'intentarà que financiï el Consell de Mallorca.

El conjunt d'actuacions projectades per la regidoria es culminarien amb la construcció a la zona de dues pistes de tennis, dues d'esquaix, aparcaments, una pista d'atletisme, una pista multifuncional i un circuit vita, a més de la construcció d'un tercer edifici de dues plantes de 600 metres quadrats cada una, amb vestidors, bar-restaurant, oficines, sales esportives, etc.

En conjunt Ramon Socias reconeix que el projecte és «molt ambiciós però factible», sobretot si es té en compte que en altres localitats s'han trobat fórmules de finançament per instal·lacions similars a través de diverses conselleries com la de Turisme o la d'Educació i Cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.