nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Un individu cala foc a un pis del carrer de Joan Bauçà de Palma

Un individu que encara és cercat per efectius de la Policia Nacional va calar foc la matinada d'ahir a un pis del número 26 del carrer de Joan Bauçà.

Els fets es produïren devers les cinc de la matinada. Els policies varen desallotjar l'immoble en mig de la por i del pànic generalitzat dels veïns.

Els bombers entraren al pis gràcies a una finestra, que varen trobar oberta.

L'informe de sortida realitzat pels bombers de Palma assenyala com a intencionades les causes de l'incendi, que es va desenvolupar a tres punts de l'immoble, el matalàs del llit, el sofà de la sala i un bressol de nadó. Els danys a l'interior han estat nombrosos. La propietària de l'immoble arribà poc després al lloc dels fets. També se sap que els bombers varen haver de fer front a grans quantitats de fum.

En declaracions fetes posteriorment la jove, que no s'ha volgut identificar i que mostrava símptomes de gran nerviosisme, explicà que l'individu que havia causat els fets havia cremat nombroses fotografies seves sobre el llit, encara que no va voler explicar la relació que la uneix amb el suposat incendiari.

Els fets la varen sorprendre fora de casa, ja que l'al·lota treballa en una coneguda discoteca de Palma. Es dóna la circumstància que la filla de pocs mesos que té es trobava en el moment del sinistre amb una mainadera.

Sembla que la persona que va prendre foc a l'immoble va endur-se una càmera de vídeo, un anell de compromís de la jove i distints objectes personals també d'ella.

Efectius de la Policia científica cerquen indicis dels fets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.