muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La Policia fa dues batudes contra la venda de drogues a joves a Palma i a Son Roca

Efectius de la Policia Nacional de Palma varen realitzar fa un parell de dies una batuda antidrogues a la plaça del tub de Palma.

Fa prop d'un any que no es rebien queixes dels veïns de la zona, però darrerament tornava a haver-hi indicis de petits tràfics d'estupefaents i de venda de drogues a estudiants dels instituts propers.

Com a conseqüència d'aquesta intervenció, es va procedir a la confiscació d'alguns grams d'haixix i algunes paperines d'altres substàncies a prop de trenta joves. Al terra de la plaça del tub varen aparèixer un total de 80 grams d'haixix i 1 gram d'speed.

Els mateixos agents varen actuar el passat dia tres a la zona del parc de Son Roca on alguns joves es dedicaven a la mateixa activitat. El dispositiu de vigilància va ser muntat i es varen identificar alguns joves, que fumaven porros, i que assenyalaren Juan F.B, de 24 anys i sense antecedents penals com el proveïdor de la substància. Aquest va ser arrestat i en el moment en el qual es feia el seu registre personal se li varen retenir 21 grams d'haixix tallats en postures. El jove va assegurar que no és cap traficant i que havia comprat la droga per al seu propi consum a un gitano que no coneixia de res al barri xinès de Palma, i va pagar pels 21 grams d'haixix devers 10.000 pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.