algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'oposició culpa l'equip de Govern dels aldarulls

Salvador Sastre diu que és necessari crear una comissió sense partidismes

Després dels desordres ocorreguts a Fornalutx en les hores anteriors a la festa del Bou i durant la seva celebració, l'oposició municipal ha volgut donar a conèixer la seva postura.

El representant del PSM, Salvador Sastre, va manifestar ahir que «l'equip de Govern hauria d'haver comptat amb l'opinió de l'oposició, en lloc d'advertir unilateralment als bars que la normativa del Govern només els autoritzava a tenir obert fins a les quatre i rentar-se després les mans». Segons Sastre, d'aquesta manera «s'hauria pogut trobar una solució que permetés als bars tenir obert, i evitar així tot l'enrenou i les malifetes ocorregudes durant la nit».

El regidor va recordar també que a Fornalutx els bars mai no havien tancat a la vigília del bou i que fins i tot altres vegades roman obert tota la nit sense que l'Ajuntament digui res al respecte.

Pel que fa als fets ocorreguts durant la festa del bou entre manifestants de la Protectora d'Animals i alguns participants en la celebració, reconeix que «tothom té dret a expressar la seva opinió» i creu que les agressions s'haurien pogut evitar si existís un servei d'ordre i una millor organització de la festa popular. Pensen que s'hauria de nomenar una comissió que vetllàs per l'ordre i evitàs els incidents. D'aquesta manera s'hauria pogut preveure que els detractors de la festa es manifestassin lliurement i no caure en la «provocació», ja que d'aquesta manera «els manifestants han aconseguit cridar l'atenció dels mitjans i aconseguiran acabar amb la celebració».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.