algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Un alemany es masturba davant una nina de quatre anys a Portals Nous

Dues turistes patiren agressions sexuals el mateix dia a Son Serra de Marina

La Policia Local de Calvià va detenir dijous passat Ralf K., un súbdit alemany de 35 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme realitzat a la platja de l'Oratori del nucli de Portals Nous.

Els fets varen succeir el passat dia 3, quan el detingut es va masturbar davant d'una nina de quatre anys a l'esmentada platja pública calvianera.

Sembla que l'alemany acusat va entretenir la nina a la platja amb diversos jocs en presència de la mare per tal de guanyar-se així la confiança d'ambdues. En un moment determinat i aprofitant una distracció de la progenitora, la nina es va dirigir al lloc més allunyat de la platja.

En aquest lloc l'individu, que estava assegut sobre l'arena i tapat amb una tovallola, realitzà els actes obscens i es masturbà davant la mirada atenta de la menor, que posteriorment va poder narrar descriptivament els fets a la seva mare.

L'alemany va ser descobert per una banyista que hi havia a la contrada, que avisà de seguida la mare de la nina.

La mare va interposar, tot just va tenir constància dels fets, una denúncia davant de la Policia Local.

Després d'una breu recerca per la zona els agents uniformats de la Policia Local de Calvià aconseguiren detenir el turista, que segons la informació facilitada es troba de vacances en un hotel de la zona de Portals.

Aquesta no va ser l'única agressió sexual que es va produir a les platges mallorquines dijous passat. La Guàrdia Civil de Santa Margalida investiga dues agressions que es realitzaren a la platja de Son Serra de Marina devers les dues de l'horabaixa.

Dues turistes, una txeca de 38 anys i una alemanya de 62, varen denunciar davant dels agents que havien estat agredides per un home de prop de 40 anys, de devers 167 centímetres d'alçada, ros, amb cabell curt ondulat i vestit amb pantalons texans, a la platja de Son Serra.

L'alemanya, que és resident a l'indret, va patir ferides de caràcter lleu en intentar evitar l'agressió de l'home, que encara no ha estat detingut pels agents de l'Institut Armat. Les diligències continuen obertes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.