algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Ferrovial va reiniciar ahir les obres de la carretera del Coll fins al túnel

Després de tot l'estiu sense activitat ahir es varen reiniciar a Sóller les obres de la carretera del Coll entre el nucli urbà i el túnel. Tot i que l'estiu el trànsit ha estat molt elevat i l'estat de la carretera precari, l'aturada de les obres els mesos de juliol i d'agost ha fet que la carretera fos més transitable.

Cal recordar que Joan Verger va anunciar abans de l'estiu que les obres d'instal·lació de les canonades de la Costera es durien a terme durant la temporada turística, la qual cosa va provocar les queixes de l'Ajuntament. Després de tancar-se la carretera algunes nits, Foment decidí interrompre les obres durant els dos mesos de més activitat turística per no causar molèsties.

Les obres s'han reiniciat amb les tasques de connexió de les canonades que discorren per dins el túnel amb les instal·lades a la carretera.

Segons ha pogut saber Diari de Balears, les obres podrien acabar dins el mes de desembre, tot i que encara falta construir molts marges, així com instal·lar alguns petits trams de canonades i resoldre el problema dels accessos a les múltiples propietats privades adjacents a la carretera, a més de la capa asfàltica definitiva.

A Sóller hi ha l'esperança que Foment aprofiti també per arreglar un immens mur de formigó que es va construir de forma provisional a la primera volta del coll, just damunt el túnel, quan, en els inicis de l'obra a la part sollerica, la carretera va córrer perill d'enfonsar-se.

Les obres varen començar fa quasi un any i fa temps que estan fora del termini previst.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.