nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La Policia confisca 68 grams de cocaïna en detenir un home a Palma

Dionisio G.G. amagava la droga en un pot d'arròs en el domicili familiar

Funcionaris del Cos Nacional de Policia procediren a la detenció, el passat dilluns dia 31 d'agost, de Dionisio G.G., de 57 anys, per un delicte de tràfic de drogues.

El detingut, que compta amb tres antecedents penals pel mateix delicte i set més per altres motius, era vigilat per agents de la Unitat de drogues i crim organitzat, perquè es tenien sospites que havia tornat a la seva activitat il·legal.

Fruit dels seguiments i de les vigilàncies alternes de rutina que realitzaven els agents, es decidí actuar, devers la una del migdia de la data assenyalada, a la sortida del domicili del sospitós, situat a la barriada de Pere Garau. En aquests moments es procedí a la detenció de Dionisio G.G.

Acte seguit es produí el seu escorcoll personal, que va donar com a resultat la interceptació d'una paperina de cocaïna de cinc grams que el sospitós portava a sobre, un telèfon mòbil i un ganivet de grans dimensions. Els agents també s'apropiaren de les 18.000 pessetes en efectiu que duia en aquells moments el detingut.

Just després de la detenció els agents de la unitat de drogues varen demanar permís a Dionisio G.G. per procedir a una inspecció a l'interior del seu domicili. El detingut va acceptar sense oposar cap mena de resistència a la sol·licitud dels funcionaris.

En el decurs de l'escorcoll realitzat al domicili de Dionisio G.G. els agents del Cos Nacional de Policia descobriren una nova partida de drogues formada per un total de 63 grams més de cocaïna.

El registre domiciliari realitzat se saldà amb la confiscació d'unes dues-centes setanta mil pessetes en efectiu i altres objectes, entre els que s'han de destacar unes balances electròniques de precisió.

Suposadament aquestes balances es feien servir per precisar la massa de les diferents vendes de droga realitzades.

S'ha de destacar que els agents també s'apropiaren d'una càmera de vídeo domèstica i d'una substància química anomenada Sueroral.

Aquest és un dels productes que s'empra per a l'adulteració de la cocaïna i el posterior tall de la droga en la preparació prèvia d'aquesta substància de cara a la venda als cosumidors.

Sembla que Dionisio G.G. va accedir de bon grat a l'escorcoll domiciliari per part dels agents perquè confiava que no trobarien la droga.

Droga oculta  

Segons explicaren fonts del Cos Nacional de Policia la droga estava molt ben amagada tot i estar gairebé a la vista dels agents, ja que aquesta substància es trobava dins un pot d'arròs que l'ocultava totalment, cosa que tranquil·litzava el detingut, que pensava que l'amagatall no seria descobert per part dels agents.

De totes maneres, quan els agents procediren al buidatge del pot de seguida va sortir una pilota que contenia la droga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.