El restaurant Casa Jacinto de Gènova acollí ahir el dinar inaugural de la XXVI edició de la Mostra de cuina mallorquina, organitzat per Restauració, la qual comença demà en 52 restaurants de l'Illa. Caragols, conill amb ceba i sorbet d'ametla va ser el menú de mostra que tastaren els assistents, entre els quals hi eren Vicenç Torres, director general d'Ordenació Turística del Govern; Luz Iglesias, directora Insular de Promoció i Economia del Consell de Mallorca; José Antonio Santos, director general de Coordinació de Presidència del Govern; Santiago Florit, director general de Relacions Institucionals del Govern; Josep Oliver, president de CAEB, i mestre Tomeu Esteva, entre d'altres. Tots els menús de la mostra, independetment del restaurant triat, tindran un cost de 14 euros (8 euros el menú infantil) i es basarà en plats típics de l'illa de Mallorca.
Una mostra de gurmets per fer passar la gana
Demà s'inaugura la XXVI edició de la Mostra de cuina mallorquina, accessible per tothom a 52 restaurants de 23 municipis diferents
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de dbalears.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» dbalears.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).
Comentaris
De moment no hi ha comentaris.