algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 21°
24°

Una mostra de gurmets per fer passar la gana

Demà s'inaugura la XXVI edició de la Mostra de cuina mallorquina, accessible per tothom a 52 restaurants de 23 municipis diferents

El restaurant Casa Jacinto de Gènova acollí ahir el dinar inaugural de la XXVI edició de la Mostra de cuina mallorquina, organitzat per Restauració, la qual comença demà en 52 restaurants de l'Illa. Caragols, conill amb ceba i sorbet d'ametla va ser el menú de mostra que tastaren els assistents, entre els quals hi eren Vicenç Torres, director general d'Ordenació Turística del Govern; Luz Iglesias, directora Insular de Promoció i Economia del Consell de Mallorca; José Antonio Santos, director general de Coordinació de Presidència del Govern; Santiago Florit, director general de Relacions Institucionals del Govern; Josep Oliver, president de CAEB, i mestre Tomeu Esteva, entre d'altres. Tots els menús de la mostra, independetment del restaurant triat, tindran un cost de 14 euros (8 euros el menú infantil) i es basarà en plats típics de l'illa de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.