algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Mallorca Palma Futsal: l'enhorabona i la reclamació

El Mallorca Palma Futsal s'ha proclamat campió d'Europa per primera vegada en la seva història aquest passat cap de setmana.

El conjunt mallorquí ha marcat una fita històrica. L'èxit esportiu i institucional del Mallorca Palma Futsal és indiscutible i té un gran valor.

Segurament l'èxit era ser a la final a quatre. El fet que aquesta es disputàs a Palma va afavorir el desenllaç i la moneda a l'aire dels penals, aquesta vegada, va sortir cara i els mallorquins es varen imposar als portuguesos de l'Sporting.

Cal celebrar la victòria del Mallorca Palma Futsal i desitjar que sigui la primera de moltes.

Ara bé, el club ha de fer un esforç més gran per connectar amb l'entorn social que l'acull i ha d'apostar de manera més clara per la mallorquinitat en tots els seus vessants, també en el de la llengua amb que es comunica cap a l'exterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa 12 mesos
Diculpeu, però qui us diu que no connecta amb l'entorn social que els acull? Serà que vostè no connecta, a títol particular, amb l'equip, i ho extrapola a la resta de la ciutadania. Va anar a veure els partits? Per a un equip que no connecta, segons els seu comentari, no està gens malament la gentada que hi habia. Potser no connecta des del pla catalanista i independentista, que vostè defensa, i afortunadament, no ho fa.
Valoració:-5menosmas
Per Emigrante, fa 12 mesos
Hay que meter la llengua, en todas partes. Y lo de las raíces, y la mallorquinidad, y la kultura ...
Hay que victimizarse siempre.
Valoració:-1menosmas
Per Fracàs, fa 12 mesos
El fracàs de la política lingüística inexistent del govern de n'Armengol és tan clamorós que tothom se'n fa ressó. Si les institucions aquests darrers vuit anys han llevat rellevància a la reivindicació, perquè han de ser sensibles, clubs i empreses? Algú creu que pel tema de la llengua, cap entitat, sobretot si és una entitat rellevant, perd la subvenció?
Valoració:5menosmas
Per Enga la primeraaaa..!, fa 12 mesos
I que aprenguin a ballar jotes i boleros, que al vestuari només sabien ballar sevillanes.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente