cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Sense entesa entre Garrido i l'OCB

La reunió entre l'Obra Cultural Balear i la consellera de Presidència del Govern, Mercedes Garrido, no va anar bé, va acabar sense entesa.

L'OCB dona suport al procés de consolidació de places dels interins, però proposa que es facin cursos i proves dels diversos nivells de català abans que es faci la consolidació, mentre el que Govern pretén fer un procés de consolidació que durarà dos anys i passats aquests dos anys, donar un termini de dos anys als que ja seran funcionaris, perquè acreditin el nivell de coneixement de llengua pertinent. La qual cosa significa que, en realitat, es deixaran passar quatre anys i posteriorment, hi haurà milers de funcionaris sense haver acreditat coneixements mínims de llengua.

A la punyalada a Mallorca que va significar la construcció de l'autopista entre Campos i Llucmajor, ara Garrido hi pot sumar aquesta segona punyalada contra la llengua de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El fracàs, fa dervers d'un any
Els partits del govern de n'Armengol han fracassat. Cal cercar alternatives. Contràriament les Illes estaran abocades al fracàs, les consewüències del qual pagaran les classes socials més vulnerables, entre les quals molts d'illencs que cada dia tendran més dificultats per poder parlar el català.
Valoració:17menosmas
Per Na Garrido i els altres, fa dervers d'un any
Na Garrido, el PSOE, i tota la resta de partits del pacte de govern. Més, per exemple, va defensar l'autopista de Campos i fa poc Apesteguia justificava la supressió del requisit de català.
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente