algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Algú ha demanat al rei que indulti Valtònyc?

Ens han mostrat el rei quan rebia al president Sánchez i com el berenava la presidenta Armengol. Ens han mostrat la visita de Felip VI al Reial Club Nàutic de Palma on va hissar la bandera per commemorar el 500 aniversari de la primera volta al món de Magallanes i Juan Sebastián Elcano i també l'hem vist a Escorca, en el primer 'posado' reial de l'estiu.

Al mirador de la Vall d'Aubarca, Felip VI es va interessar pel Gorg Blau i per les possessions.

Hi eren tots: la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol; el president del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomàs, la delegada del Gobierno de España, Aina Calvo; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el batle d'Escorca, Antoni Solivellas. En el Santuari, l'esperava el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, el prior de Lluc, Marià Gastalver, el vicari, Antoni Burguera, i l'ecònom permanent, Antoni Moreno.

Els 'posados' està molt bé per omplir informatius, portades de diaris i revistes del cor, però quin profit en treu la ciutadania? Temps enrere ens feien creure que el rei era el millor ambaixador que tenia Mallorca. Aquell rei era Carles I. Ara, és el malson de la corona.

M'agradaria saber si algú -hi eren tots, autoritats polítiques i eclesiàstiques- li va recordar a Felip VI que, a banda del canvi climàtic, podria mostra interès per un al·lot de sa Pobla que nom José Miguel Arenas -un temps es feia dir Valtònyc- i que un dia es va haver d'exiliar a Bèlgica perquè no el tancassin a la presó.

El seu pecat el coneixeu. Rapejar a Espanya, un país que s'omple la boca de llibertat.

A Lluc, el rei va signar una dedicatòria en el llibre d'honor del municipi i després varen signar la reina i les seves filles.

En aquell moment, a ningú li va passar pel cap demanar al rei que signàs un indult, un indult per José Miguel Arenas, i que es disculpàs i si tan vol que ho fes en nom del seu pare.

També és vera que, d'ençà que un Borbó va demanar perdó, n'hem vistes de tots colors.

Al Borbó li perdonen tot. Què passa amb José Miguel Arenas?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bartomeu, fa mes de 2 anys

Espanya s'omple la boca de la constitució però és el propi PP, que té part de la renovació bloquejada des de fa dos anys i mitj, el que incompleix la constitució

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente