algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Casado ens ha explicat que aquí no es parla català. Deu ser que es parla palmomallorquí

Per si el poble palmodemallorquí no tengués enemics suficients a casa, el cap de setmana passat varen aterrar uns quants invasors madrilenys, l’aspirant a cap de govern de tot l’estat i el qui té l’obligació d’intentar esser-ho; aquest ho tendrà difícil però la primera serà passejada triomfalment cap a la cúspide quasi sense adonar-se, encara que ella ho sap i fa tot el que és necessari perquè es compleixi. El primer és el que ha de fer el paper. Li correspon fer-lo i si ha de passar per estúpid, hi passarà, encara que ell pensi que això només ocorrerà per a uns quants. Si ha de passar per analfabet o per ignorant hi passarà. Val més esser ignorant que conèixer la realitat. Moltes vegades, massa, la realitat és inaguantable. Fins i tot n’hi ha que no resisteixen guanyar medalles a les olimpíades, quan per a la majoria el que és inaguantable és no guanyar-ne.

L’estúpid Casado va explicar als palmodemallorquins que el varen voler escoltar que aquí només es parla castellà, que no existeix altra llengua, i si n’hi hagués alguna, aquesta no té res a veure amb el català, en tot cas es parla palmomallorquí. Sí, aquesta és la generació que creu que les Illes Balears estan formades per Palma de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i Cabrera, i uns quants illotets més. Això ho va inventar un batle del partit analfabet PP, que en posar Palma de Mallorca a la capital, ha fet que els peninsulars creguin que Palma de Mallorca és l’illa sencera, els seus habitants que parlen alguna cosa diferent del castellà, el que han de parlar és el palmomallorquí, que pertany a la llengua palmomallorquina.

L’analfabet Casado també va dir que això de Països Catalans és un invent de quatre eixelebrats, que els Països Catalans no existeixen, que aquí tenim unes illes balears molt guapes i molt bones perquè arribin anglesos, alemanys, francesos, italians i molts més estrangers, que vénen a gastar els seus doblers, que els deixen aquí perquè nosaltres els puguem enviar a Madrid i que a Espanya les comunitats buidades puguin sobreviure sense haver de remar massa. Que la nostra solidaritat la demostram quan enviam els nostres guanys a Madrid i deixam els nostres palaus del mar, de la terra i del vent a la corona perquè vénguin, si volen, els familiars de la casa reial a estiuejar o a passar uns quants dies per aquí.

L’Espanya omplerta i l’Espanya buidada han fet avui el que es feia fa més de 60 anys. Han omplert la terra d’autopistes i d’asfalt, igual que s’ha fet aquí perquè els que hagin de travessar l’illa ho pugin fer de manera ràpida. Així que s’ha destrossat l’interior de Palmodemallorca i la costa amb les construccions vora mar, i les piscines de Pedrojota, perquè els colons han de poder gaudir del que queda de l’illa. A nosaltres ja no ens queda ni el nostre banc, el de casa nostra el que es deia “Sanostra”, i ara després de passar per diferents fusions ha estat absorbit pel banc català “La Caixa”, que ara es diu CaixaBank. Ja té feina el tal Casado per enviar a porgar fum aquest banc. Encara que aquest banc ha fet molts de mèrits davant el PP i els seus dirigents, perquè ha atacat tot quant ha pogut el seu lloc d’origen i vida, Catalunya, perquè entre altres coses ha rescindit l’assegurança amb la Generalitat després de l’1 d’octubre de 2017, ha canviat de seu i s’ha entregat a Madrid i aquests dies s’ha negat a avalar la quantia del Tribunal de Cuentas. Segur que això haurà agradat molt al partit més corromput de l’Estat espanyol com és el PP, però ja se sap el que fan els jutges espanyols amb els que són dels seus com han fet amb Cospedal, que després de les proves més que evidents que la inculpaven, idò l’han exculpada. Aquí sabem com funcionen els jutges espanyols i també existeixen els jutges espanyols palmodemallorquins.

El mal està fet i està ben estès. Els polítics i els mitjans de comunicació han fet la seva feina. Sembla que Espanya no sobreviuria sense els Països Catalans, per això han de ser destruïts. La darrera persona educada o adoctrinada que pel cas és el mateix ha estat Saúl Craviotto, que ha estat banderer d’Espanya en els Jocs Olímpics i que el 27 d’octubre de 2017 havia manifestat: “Quería transmitiros mi apoyo absoluto a todos esos policias y guardia civiles que estáis destinados en Catalunya, así como a la inmensa mayoría de Mossos d’Esquadra que están por restaurar la legalidad y sentido común”. I no a parlar dels centenars i milers de catalans que varen ser copejats i bufetejats pel cossos de seguretat citats. Aquest pensament ha aconseguit fer-lo banderer d’Espanya. Quants més en trobaríem?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ., fa mes de 2 anys

Brams d'ase no arriben al cel.

Valoració:2menosmas
Per idò sí, fa mes de 2 anys

Segurament en trobaríen molts que farien manifestacions semblants a les de Craviotto per a esser nomenats banderers d'Espanya als JJOO o a qualsevol altra part. Sembla que insultar els catalans és molt rendible.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente