cielo claro
  • Màx: 20.08°
  • Mín: 13.55°
19°

El millor candidat de Casado era José Ramón Bauzá

Primer, li van embetumar de llibertat, després, la varen vestir de blanc, volen que transmeti puresa i innocència i, ara, li fan parlar en la llengua balear. Marga Prohens és campanera.

Ella no es considera hereua d'en Bauzá. "Fa anys que aquest no és el PP de Bauzá o, tal volta, és millor dir que el PP mai va ser de Bauzá i la demostració més clara és que ja no hi és i, ara, és un soci estratègic de Francina Armengol en totes les decisions que ha pres Cs. Bauzá és més proper a Francina Armengol que a Marga Prohens". Paraules reproduïdes literalment i traduïdes de l'entrevista publica per l'Última Hora (01-06-2021).

Casada recupera la llengua balear. Aquest fet és atribuïble a una manca de coneixement científic o a la necessitat d'acontentar la dreta espanyola àvida d'enemics?

Trobaran la resposta a les xarxes socials, bullien i bulliran.

De qui és més propera Prohens, de Biel Cañellas o de José Ramón?

S'encorden de l'anomenat TIL (Tractament Integral de Llengües) que volia impulsar Bauzá? S'enrecorden de la seva proposta educativa que li van dissenyar des de Madrid per arraconar el català? Idò, aquesta estratègia, li va valer el Govern.

I ara aquest nou PP balear vol seguir les passes d'aquell José Ramón Bauzá que repudia.

Necessiten bubotes per governar. Generar enrenou.

Un consell Sra. Prohens, recordi la mar verda que va omplir els carrers Ciutat defensat que la nostra llengua: el català. I, després, aturi's i pensi qui és.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

M'agradaria veure com l'Amo En Biel es desmarca d'aquest personal, però estic convençut que no obrirà la boca. El seu "regionalisme" era pura comèdia.

Valoració:8menosmas
Per quina joia! adéu., fa mes de 2 anys

Per a alguns governar vol dir crear problemes amb els rivals polítics, posar la mà a la caixa, anar contra la llengua del país català, fer negocis amb informació privilegiada, parar les mans a regals "improcedents", tenir comissions, manipular l´informació, mentir descaradament amparat amb l´estructura del poder, ...etc, etc. Cap cosa que arregli l´actual situació econòmica, social o política.
Tals coses ens tenen acostumats els representants de la dreta feixista, que també acostumen a cambiar de jaqueta a la mínima que se´ls torcen les coses.
Per cert aquest Bauzán, no es volia reivindicar amb els voxeros? Com que no deu tenir un plat assegurat, es deu fer amb tothom de l´aspectre feixista.

Valoració:7menosmas
Per Marçal, fa mes de 2 anys

Conserv, en un lloc que mir de tant en tant perquè la memòria no em faci una mala passada i me n'oblidi, l'orla, no precisament universitària, que publicà DB amb les fotografies dels 34 diputats del pp que canviaren la llei perquè no fos necessari conèixer la llengua pròpia de les illes Balears i Pitiüses per poder treballar a l'administració pública. El quadre d'honor està presidit per l'aleshores "presidente" Bauza, i entre els diputats hi és en el lloc 26 (oh, sorpresa!) Margarita Prohens Rigo.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente