muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Per què no actuen davant l'atac a 'El Jueves'?

Què pretén Vox amb la seva piulada? Incitar a cometre una atrocitat contra l'editor d'El Jueves emulant l'atemptat terrorista que va patir el setmanari satíric Charlie Hebdo? Si no és així, qui és l'objectiu del partit d'extrema dreta? I quina ha estat la resposta del Govern o de la Justícia? Per què aquest immobilisme?

El discurs d'aquesta formació està encoratjant a grups radicals a cometre atemptats, en aquest cas concret contra una revista satírica perquè, diuen, "difon odi contra milions d'espanyols cada dia". I just acabam de presenciar un assassinat homòfob, el de Samuel Luiz.

Hem vist com responia El Mundo Today i Mongolia o The Guardian per citar-ne alguns exemples, fins i tot ho hem pogut llegir com La Razón publicava la notícia: "Oleada de APOYOS (les majúscules són seves) a El Jueves tras ser señalado por Vox", deia el titular.

Parlam de llibertat de premsa. Però, no és només això; Vox porta ran del precipici una democràcia dèbil, massa qüestionada, fins i tot, per Europa.

Què en surt de tot això? Publicitat gratuïta pels feixistes.

Hem vist com MÉS per Mallorca reclamava un cordó sanitari contra Vox i com la presidenta Armengol el rebutjava. També hem vist com ERC, JxCat, CUP, comuns i PSC signaven aquest acord a Catalunya.

S'han demanat per què a Catalunya és possible i aquí, no?

Qui és VOX?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sor Molona de Bocs, fa mes de 2 anys

Es pot fer política - i seria molt recomenable-, amb elegància i intel.ligencia, i no des de les clavagueres pudentes, perquè afecta molt negativament la convivència i més coses. Si no t' agrada la revista, no la mires i punt.

Valoració:4menosmas
Per balmany, fa mes de 2 anys

No me gusta lo que ha hecho VOX, pero tampoco me gustan las bestiales humoradas de "El Jueves".
Se puede hacer humor político desde la elegancia. Y, por supuesto, dese la inteligencia y no desde las cloacas nauseabundas.
¿Qué diría la tal Vives si las mismas barrabasadas de la revista fuesen dirigidas contra ella, contra sus padres, sus hermanos e hijos?.
Que responda.
Solo leéis cosas en español cuando os conviene.

Valoració:-3menosmas
Per requist, fa mes de 2 anys

La societat catalana no agredeix als fatxes ñols, en canvi els feixistes d´eÑa agredeixen a tothom que els passa pel cap, LGBTI, independentistes, sense sostre, etc.



Per quins 7 sous ells han d´estar per sobre del be i del mal ?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente