algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

I ara què, Prohens canviarà d’eslògan?

El Regne Unit ha decidit mantenir-nos en la llista ambre i això vol dir que els ciutadans anglosaxons no vendran de vacances, no per ara.

Els que venguin de viatge a ca nostra, en tornar al seu país, s'hauran de fer tres PCR i estar en quarantena obligatòria. Downing Street ha deixat clar que no recomana els viatges que no siguin essencials. Aquesta decisió la sabem al mateix temps que es fa pública la sentència del Tribunal Suprem que anul·la el toc de queda a les Illes Balears i això passa justament quan, a segons quins municipis com ara sa Pobla, la cosa s'està descontrolant.

I ara què farà la candidata del PP, que Madrid ha escollit per succeir a Biel Company, seguirà erigint-se en defensora de l'estratègia Ayuso-Rodríguez o canviarà d'eslògan?

Ella es declara una dona lliure i segueix les directrius de llibertat que li mana el seu partit.

Senyora Prohens podem ser lliures a ca nostra si depenen del turisme? Podrem ser lliures quan hàgim de començar a pagar els ERTES? Ara ja ens han apujat la llum i la benzina. Anam per la quinta pròrroga i encara no som lliures per fer feina i les Illes viuen del turisme.

On ens aboca aquesta llibertat carregada d'ira que el seu partit fa comptes portar a cada racó d'Espanya per evitar els Indults edulcorats que defensa Sánchez?

I senyora Prohens, diu que no l'incomoda Vox. La ultradreta vol derogar la llei de violència de gènere. A Abascal li hem sentit a dir, per exemple, que l'avortament és la "cultura de la mort". Vostè és postula com una dona lliure, hem de donar per fet que defensarà la llibertat de les altres dones.

El grup andalús Jarcha va compondre la cançó Libertad sin ira. "Dicen los viejos que en este país hubo una guerra. Que hay dos Españas que guardan aún el rencor de viejas deudas (...)".

Els qui tenen una certa edat segur que se'n recorden. Es va erigir l'himne oficiós de trànsit del franquisme a la democràcia.

El problema d'aquesta país, i ara parl d'Espanya, és que aquesta llibertat, la que enarborava la cançó i ara l'eslògan del PP, sempre ha estat un bluf, res més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Crec que se refereixan,ells i als seus socis de govern,a las C.A.,de Andalusia,Murcia,i a Madridzsuiss, a la llibertat,que anyoran,aquella que portaba l'aguila derrera,"una grande y libre".Basta veura,lo de la feixina,hu volen perpetua,perqué no oblidem,que les cosas segueixen igual,que no volan que oblidem,qui va gonyar,la sublevació; com diuen als seus socis," por españa,españa,nos necesita",....segur ?.

Valoració:3menosmas
Per Màxim, fa mes de 2 anys

Una de les lleis de Newton diu que tota acció té una reacció igual i d'efecte contrari. Quan l'estat espanyol i la UE decidiren posar en dubte i prescindir de la vacuna AstraZeneca ja sabien -o havien de saber- que els britànics no quedarien mans plegades.

Valoració:4menosmas
Per Fasol, fa mes de 2 anys

"Llibertat" és una normalització, una horma, una paraula com "progrés", "felicitat", etc. Paraules que tots estem d'acord que sonen molt bé, però que tenen tants significats com persones hi ha al món. Per uns seria tenir un milió al banc, per altres seria tenir unes relacions humanes perfectes, i així fins al infinit. Els polítics, particularment els mediocres, en són molt conscients i tenen assessors que els ensenyen a parlar amb normalitzacions. El que llavors no poden fer, per simple lògica, és omplir l' ànsia de llibertat de la gent perquè ni tant sols no saben que significa per els seus votants. Així podem veure com es relaciona estupidament la llibertat amb prendre una cervesa. Menteixen tot el temps, a plena consciència, perquè només és un medi per obtenir un fi. I és a voltes desesperant veure com a molta gent li encanta que els menteixin.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente