cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Sputnik o llibertat?

Quan El Cascabel es posa de part dels russos, tremola! Hem sentit com la ultradreta defensava allò que semblava indefensable: la Unió Soviètica.

És, ara, quan l'eslògan d'Ayuso cobra sentit: "Comunisme o llibertat?".

S'ha malinterpretat el lema de campanya? Podem intuir un missatge subliminal: "Sputnik o llibertat?", conscient del perill que comporta dur a la pràctica la paraula llibertat.

M’explic: A Espanya, ja sabem com acaba la llibertat d'expressió, en tenim exemples, Pablo Hasél n'és un, Josep Miquel Arenas un altre, i n'hi ha més.

I veiem com "la venjança passa per sobre de la justícia". Cit les paraules que l'exconsellera Dolors Bassa a les portes de la presó de Puig de les Basses abans de ser privada de llibertat.

Però, també és cert que Ayuso ha demostrat a la resta d'Espanya que és lliure per fer el que li ve de gust. I és cert -com diu en Joan Riera- que confon la llibertat amb la imprudència, però, també és cert, que per ella el rèdit polític és prioritari.

El teatre del vaccí ha constatat que Ayuso estava en òrbita abans que el Govern de Sánchez.

Ara sabem que Alemanya negociarà la compra del Sputnik V de forma bilateral. La presidenta en funcions no devia anar tan mal encaminada?

Ayuso està en l'òrbita russa, en la de la Rússia Unida, el partit de Putin, i s'alinea amb VOX. I, segurament, sumarà més adeptes.

Ara, se'ns planteja un dubte: Què passarà si 500.000 vaccins Sputnik arriben a les Illes Balears, qui seran els següents en entrar en la trajectòria de la Rússia Unida?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.