cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

El Govern espanyol utilitza un decret llei amb mesures socials per autoritzar el pagament de 1.350 milions d'euros a CaixaBank, Bankia i Banc Santander

El Govern espanyol ha utilitzat un decret llei amb mesures socials, com les desgravacions fiscals als beneficiaris de l'Ingrés Mínim Vital (IMV), per autoritzar el pagament de 1.350 milions d'euros del deute pel projecte Castor.

Segons ha avançat el diari Público, l'Executiu de Pedro Sánchez va incloure aquesta autorització per a indemnitzar CaixaBank, Bankia i Banc Santander en el reial decret 'de mesures financeres de suport social i econòmic i de compliment de l'execució de sentències', que va entrar en vigor el passat 29 de desembre.

El Tribunal Suprem, atesa la demanda de les tres entitats financeres, va obligar l'Estat a pagar els 1.350 milions que els bancs van avançar en el seu moment per a compensar a la constructora ACS i al grup canadenc Dundeeper la cancel·lació del magatzem artificial de gas Castor construït enfront de les costes de Castelló i que va resultar un fracàs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per col.laboracionisme, fa mes de 3 anys

Definició exacta del PSOE: Col.laboracionistes amb la dreta de Rajoy, Rivera, Abascal i Aznar. Hi pot haver més incongruència ?



De fet, ja n´hi hagué amb els gloriosos González, Guerra, Bono, etc, que d´esquerra no en tenen ni en tingueren res.



L´esquerra és un altre lloc, tan sols cal que la busquem.

Valoració:7menosmas
Per Progressistes?, fa mes de 3 anys

El Gobierno màs de izquierdas de la historia que cada dia allà on governen privatitzen més i més serveis públics.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente