algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Mallorcat, una eina útil

La Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca ha posat en marxa Mallorcat, una eina d’autoaprenentatge de nivell inicial de català que és, també, un recurs didàctic per a docents que fan ensenyament a distància per a adults.

Mallorcat és una eina útil i respon a una necessitat que aquest darrer any s'ha fet més evident. Hi ha una demanda de cursos i recursos per aprendre català que no està prou atesa. I en les actuals circumstàncies pandèmiques, que dificulten que l’ensenyament pugui ser presencial, és encara més necessari oferir eines en línia per aprendre català.

Com sempre, en aquests casos, la feina no és només augmentar i millorar l'oferta, sinó que el repte és fer arribar aquestes eines a qui les necessita.

Mallorcat és una magnífica iniciativa. Esperem que creixi ben aviat i ofereixi més nivells d'aprenentatge i també que vagi acompanyada d'una bona feina de difusió i d'altres iniciatives. Són necessaris per a cobrir una demanada existent més cursos de català per internet i per televisió. És feina de les institucions posar-los en marxa. I és feina de tots ajudar a difondre'ls i fer-los arribar a qui els demana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.