algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Això és el que demana la societat i hi estan obligats!

Davant les declaracions del senyor Ivan Sevillano, fetes a la seu del Consell de Mallorca i divulgades pels mitjans de comunicació, dient que als propers contractes de carreteres que farà la institució, s’hi farà constar la necessària utilització d’asfalts sostenibles des del punt de vista mediambiental, hem de dir que Sevillano no ha concretat si renunciaran a posar, davall l’asfalt, les escòries de Son Reus que, segons s’ha comprovat darrerament en la construcció dels carrils bici de Son Ferriol, reaccionen creant unes sals que fan que l’asfalt acabi rebentant. No en diu res, el senyor Sevillano, d’aquest tema. És lamentable que durant les obres de reparació no hagin aprofitat l’ocasió per treure les escòries tan nocives.

Hem de dir que les seves declaracions ens semblen un altre despropòsit i una altra operació de maquillatge, ja que el que ha de deixar de fer el departament que està sota la direcció del partit Podemos, amb la connivència de Més per Mallorca i el PSOE, és encolomar-nos més carreteres, innecessàries, com és ara la carretera de circumval·lació d’Inca, perquè amb la de Campos ja n’estam ben servits.

Ja n’hi ha prou de destruir el territori. Si aquestes iniciatives haguessin sortit de la dreta, del PP, ben segur que els representants del pacte de progrés haurien posat el crit en el cel. I, en canvi, ara callen. Sembla mentida que només hagin de ser les entitats socials les que denuncien les malifetes de polítics i especuladors, entitats que treballen fent propostes en positiu de veres i sense cobrar.

Trobam que ja és ben hora de deixar d’omplir-se la boca amb el tema del medi ambient, els polítics que només cerquen vots, però que a l’hora de la veritat, és limiten a emblanquinar projectes que són destructius.

No ens cansarem de repetir, perquè és ben necessari, el crit: Qui estima Mallorca no la destrueix, ni amb asfalt sostenible, tan sols. Deixin de prendre el pèl a la gent i treballin a favor de la preservació del medi ambient d’una manera rigorosa, que és allò que convé, avui més que mai.

Això és el que demana la gent i hi estan obligats!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Podemos em recorda molt al partit radical d'Alejandro Lerroux; ara que governen fan el contrari del que deien quan eren a la oposició. Ja han mostrat el lleutó sovint tots ells, tant com la dreta o PSOE, això que vingueren a regenerar-ho tot. Mos veurem a les pròximes eleccions, pinochos. Tic, tac...

Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa mes de 3 anys

Es tracta de no posar més facilitats als cotxes, es massa fàcil anar amb cotxe per tot arreu i massa difícil combinar les necessitats personals amb el transport públic.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente