algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Plataforma per la Llibertat

Des de que va començar el procés sobiranista al Principat de Catalunya, lògicament, des de Mallorca i les Illes Balears s'ha seguit amb especial interès.

Mallorca i les Illes Balears han estat, a més a més, els territoris més solidaris amb l'aposta independentista dels nostres germans. I quan l'Estat espanyol ha descarregat la seva ira repressora contra el poble català, desenes de milers de ciutadans de les Illes Balears hem aixecat la veu per denunciar-ho i per mostrar la solidaritat amb les víctimes.

En aquesta línia, el 14 d'octubre de 2019, es varen fer una vintea de concentracions a les Illes Balears per denunciar la injustícia d'una sentència política contra els líders independentistes catalans.

El 20 d'octubre, milers de persones, inundaren els carrers de Palma per manifestar el seu rebuig total i absolut a la sentència del tribunal Suprem(acista) espanyol.

Aquesta setmana, les entitats que varen organitzar aquelles mobilitzacions, presentaran una plataforma des de la qual continuaran la lluita, centrada en tres eixos: Amnistia, Drets i Autodeterminació.

Amnistia, com a única solució justa per resoldre l'embolic en que s'han ficat, i ens han ficat, els poders de l'Estat en intentar executar la seva venjança contra els líders independentistes catalans disfressada de sentència judicial.

Drets, com a denuncia de les retallades patides per tots els ciutadans de l'Estat espanyol i de manera molt especial els catalans, i, també, com a proposta per la recuperació, l'aprofundiment i l'augment dels nostres drets civils.

Autodeterminació, com a clau de resolució política dels diversos conflictes territorials que hi ha a l'Estat espanyol i que els polítics espanyols intenten afrontar com a problemes d'ordre públic o de 'terrorisme'.

Benvinguda, idò, aquesta, relativament, nova Plataforma per la Llibertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

Desenes de milers? Ara t'has passat, tio.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente