algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Pròxim Tancament de L'autopista de l'Avinguda del Torrent a Manacor

El darrer comunicat de la U.M.U.S.F. (Universitat de Mobilitat, Urbana i Sostenible de Fartàritx) informa que s'acabaran els excessos de velocitat a l'autopista de l'avinguda del Torrent, autopista que va ésser construïda a damunt l'antic torrent, té una distància de (600 metres) i una amplada de (14 metres), un 72% dedicat als cotxes i un 28%, als vianants i vehicles per persones amb poca mobilitat.

Alguns veïnats han proposat pintar més passos de vianants i guanyar així en seguretat i en tranquil·litat tant pels mateixos veïns com pels comerciants de la zona. El greu problema ve de fa molts anys, perquè el consell de Mallorca i l'ajuntament de Manacor no han posat cap millora a dia d'avui.

Don Antoni Va Bé i Va Bé, rector de la U.M.U.S.F. ha declarat el següent: «Amb aquesta decisió s'ha superat el conflicte de competències per poder realitzar una acció pel bé de tothom».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 3 anys

Bon dia, ara podeu sentir aquesta opinió també per la ràdio!

Vos deixam l'enllaç del programa de ràdio Nova Energia Mobilitat sostenible, Ona Mediterrània, dimarts 14/1/2020 a les 19h i dissabte 18/1/2020 a les 17h al 88.8FM:

https://novaenergiamallorca.es/6a-marxa-volem-via-verda-per-alaro-2020-a-la-radio/?fbclid=IwAR2_fFJN9Ov46pA_kBlwvBJ5rb6Y9hZpERF83aCRjwFXwxN2jHhomfZV65I

2020.01.14 PROG. RÀDIO NOVA ENERGIA MOBILITAT| 6ºMARXA VOLEM VIA VERDA Alaró 2020.
Comentaris: D. Quetglas i S. Salom.
Convidats: Lola Gómez i Paz Francés, Leo Baldovino.
Contingut:
– Acció en conseqüència per anar sumant del costat de l’ecologia.
– Vos convidam a la 6ºMARXA VOLEM VIA VERDA, Alaró 2020: últim diumenge de gener, 26/1/2020, plaça d’Alaró 11h.
– Paz Francés, sobre la situació actual d’Alaró: “Actualmente tenemos 3344 coches matriculados en Alaró para 5500 habitantes, con un crecimiento de 4’5 coches al mes”.
– Leo Baldovino: “La Via Verda d’Alaró és una posada en valor de tot: patrimoni industrial (Tramvia amb imperial on podies anar assegut al sostre), des paissatge i sobretot de convivència des que caminan, des que volen anar en bicicleta, des que surten a correr.”
– Lola Gómez: “Mi crítica es sobre los políticos porque llevamos como 6 años intentando conseguir la Via Verda. Nos hemos reunido varias veces con todos los partidos políticos en la última legislatura, hemos hablado con el Govern Balear, hemos hablado con el Consell Insular, nos hemos reunido antes con Mercedes Garrido, con Jaume Mateu… bueno lo único que conseguimos fue que se aprobara la modificación de la Ley de Caminos, que fue un éxito, pensabamos que ya estaba listo(…). Ahora dicen que no hay ningún presupuesto para la Via Verde de Alaró… el ayuntamiento nuestro con 8 concejales del PP no está por la labor. Si no quieren hacerla que lo digan de una vez, que digan “No vamos a hacer Via Verde” y listo entonces iremos a otros niveles, pero si van a hacerla por favor que tengan voluntad de hacerla.”
– Opinió al diari dBalears “Pròxim Tancament de L’autopista de l’Avinguda del Torrent a Manacor.”
– 4 notícies que no ens agrada escoltar sobre mobilitat al mateix diari: 3 accidents i la compra d’un cotxe.
– Morten Kabell, exresponsable del departament de mediambient de Copenhague: “Fes una bona infraestructura ciclista i la gent pedalarà tot l’any”.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente