muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

Nova manipulació de La Sexta: s'inventa un cartell i una convocatòria de Tsunami Democràtic

El programa ?Al rojo vivo?, de la televisió, La Sexta, que dirigeix Antonio García Ferreras, ha dedicat una bona estona a malparlar d'una suposada convocatòria per a blocar la fàbrica SEAT de Martorell que és completament falsa.

La manipulació matussera es basava en un cartell que conté errades considerables com ?feixiste? i ?autovía?. El presentador no ha tardat a recordar que l?empresa, en la qual treballen 7.000 persones, representa el 4% del PIB principatí.

Tsunami Democràtic ha reaccionat amb ironia i ha denunciat la manipulació:

Al final del programa, la periodista que havia informat del cartell fals ha fet una rectificació, dient que efectivament no era cert. «Sí, aquell cartell que hem ensenyat durant el programa és fals, no hi ha proves que sigui oficial, ni a les seves xarxes socials ni als canals on acostumen a penjar les seves convocatòries. O sigui que rectifiquem.»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per teresa, fa mes de 4 anys

Encara faran bons a la gent de mediaset... i mira que son xerecs...

Valoració:2menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Aixó de pressionar a la SEAT perque marxi de Catalunya, ja ho va intentar el rei. Llavors, tots els llepes ténen carta blanca per fer els seus propis mereixements per addicionar-se als premis Princesa de Asturias o qualsevol altra collonada reial, atenent als "mèrits" dels guardonats.

Valoració:7menosmas
Per ull viu, fa mes de 4 anys

Els fatxes paÑols ja ho hem vist que són així: si no hi ha cap delicte, se l´inventen, i els fiscals callant.
Ñ país corrupte i corruptor, no tens futur.

Valoració:10menosmas
Per Feliu, fa mes de 4 anys

Segons quines mentides o falses informacions no tenen conseqüències legals. Es diu una mentida o una falsedat, es publica, es difon i no passa res. Si de cas es diu que la informació no és certa, però el mal ja està fet. Abans l'ètica personal i professional posava fre a aquestes pràctiques, però avui l'ètica està desapareguda o és minoritària.

Valoració:10menosmas
Per mallorquí des plá, fa mes de 4 anys

Ferreras te pots tocar ses colloneras. Feras una bona feina, com deia és padrí /sou més collós que es qui va matar en Dato.

Valoració:8menosmas
Per arruix, fa mes de 4 anys

Els franquistes són l´escòria de la societat.

Valoració:12menosmas
Per joanpau, fa mes de 4 anys

Els canals espanyols són pitjors que Televisa.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente