nubes dispersas
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Manipula que alguna cosa queda

Els manipuladors (adoctrinadors) creuen que queda molta cosa. D'aquí que fins i tot s'omplin la boca d'acusar l'escola d'adoctrinar. Fins i tot aquells partits que han promocionat els mitjans i que no saben fer res més que manipular, es dediquen a recopilar papers i proves, diran ells, per demostrar que hi ha adoctrinament. Aquests rucs no saben que el que han de fer és presentar quina és la doctrina que fan servir els mestres i publicar-la, perquè tots la puguem conèixer. Que hi ha molts independentistes? Es l'escola que amb la seva doctrina els ha fabricat. Que hi ha molta gent que defensa la seva llengua, la catalana? És l'escola que amb la seva doctrina els ha adoctrinat. Mig en broma hi podria afegir. Que hi ha molts d'imbècils? És l'escola que amb la seva doctrina els ha imbecil·litzat. Si a Espanya hi ha una majoria de persones que voten PP. Llavors per què no investiguen l'escola a veure si els ha adoctrinat? De la missa no en coneixen ni el començament. Són experts en manipulació. És suficient escoltar-los o llegir el que diuen als mitjans de comunicació. Són exemples de llibre. No saben pronunciar dues frases seguides sense manipular. Aquesta manipulació també la utilitzen gran part dels periodistes que publiquen els seus escrits en diaris i revistes.

Hem pogut llegir a El Periódico i a altra premsa escrita: “El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha dirigit aquest dimecres una carta a la militància des de la presó d'Estremera (Madrid) en què apunta a la seva número dos, Marta Rovira, com a possible pròxima presidenta de la Generalitat...” Titulars d'aquesta mena i escrits que anunciaven el mateix  varen aparèixer també a altres diaris. No sé amb quina intenció, a no ser que fos en el sentit de voler dir que Oriol Junqueras acceptava l'article 155 i ja no es considerava vicepresident del Govern del Principat de Catalunya, ni a Puigdemont, com a president a l'exili. Tot això els mitjans ho varen escriure després de llegir una carta que Junqueras havia enviat als seus afiliats i simpatitzants. Analitzem la carta per comprovar la manipulació periodística.

En un dels paràgrafs de la carta, Junqueras escriu “Poques persones com la Marta Rovira, la nostra Secretària General, van remar tant i desbrossar tant el camí. Fem-li confiança sempre, s’ho ha guanyat com ningú. Sempre empenyent, resolent dificultats i superant tota mena d’obstacles; sense ella no hauria estat possible. I ho dic des de la Presó d’Estremera, amb serenitat i temps per pensar. No és fàcil ser a la Presó, amb tot el que implica. La llunyania i la reclusió són difícils de gestionar. Ara bé, Esquerra Republicana no em fa patir perquè no podria estar en millors mans. Va sent hora que en aquest país una dona sigui al capdavant, una dona que mai no es rendeix, amb una determinació i un convenciment inigualables, assenyada i audaç alhora, tossuda i obstinada però també dialogant i pactista. Tots al seu costat, no la deixem mai sola. República té nom de dona.”  Però a un altre paràgraf hi podem llegir aquest altre fragment: “I cal dir alt i clar que, en aquestes eleccions, el nostre candidat també és el President legítim, Carles Puigdemont, i el conjunt del Govern, tots i cadascun dels conselleres, tant els que són a Brussel·les com els que som a la presó.” Queda clar, no? Queda clar que continua sentint-se vicepresident i que reconeix que pensa que el Govern és legítim i per tant, empresonat o exiliat, existeix. Però què devia dir el primer fragment que ha permès als mitjans fer la manipulació. És molt senzill. A quasi tota la carta fa referència al seu partit, ERC (Esquerra republicana de Catalunya). Junqueras diu que el seu partit, Esquerra Republicana, no el fa patir, i després diu que ja és hora que en aquest país una dona sigui al capdavant. Clar, com que ell és a la presó, és ben hora que una dona, en aquest país, sigui al capdavant del partit. Al capdavant del partit i no de la Generalitat. Més endavant diu que el president legítim és Carles Puigdemont, amb els seus consellers empresonats o a l'exili. Per tant, no hi ha cap baixada de calçons. No reconeix que tot hagi estat una farsa. Sinó que tot continua igual i que en algun moment s'haurà de recuperar el Govern legítim per tornar governar la barca. Per què tant d'interès en els partits unionistes i a tota la tropa d'aliats en els mitjans espanyols de demostrar que han posat la pota sobre els independentistes  i que aquests estan esporuguits i penedits? Per què llavors no volen reconèixer que havien amenaçat amb una violència superior, que va fer que el Govern legítim agafàs les seves precaucions, tant a l'hora de declarar davant un jutge, com a l'hora de no esperar que trucassin a la porta, de matinada? És convenient estar molt atent al que es publica i a les declaracions que es fan, ja que les consignes són que han de fer interpretacions esbiaixades i que els convenguin. El que obliden és que el poble català és un poble adult i molt mal de torçar, com el tronc d'un bon ullastre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el poble mana, fa mes de 4 anys

Efectivament, a Espanya és "normal " mentir i manipular, que és tot el contrari de pactar i negociar.
Segons l'EMA Barcelona era de les favoritas, l'informe tècnic el construiren Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, tenian un 10 i a més l'ùnica que reunía tots els requisits demanats.
Voten 26 nacions, i aquí entra el joc dels pactes i negociacions, i l'história demostra que Espanya no en sap, tot el contrari que Catalunya, (peró no és un estat) Amsterdam a la primera ronda havia quedat segona junt en Copenhague, a cinc vots de Milá, i aquí entra el joc de la diplomàcia i negociació, punt en el que Espanya pinta poc, a més, ja s'havía fet públic que el punt feble de Barcelona era la corrupció esPPanyola del estat, (una cosa és predicar i s'altre donar blat) és normal.

Valoració:1menosmas
Per normal, fa mes de 4 anys

Me han dicho que han concedido la Agencia del Medicamento a Barcelona. Era totalmente justo, lógico y natural.

Efectivamente: manipula y miente; siempre queda algo.

Valoració:-1menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Apreciat Joan, ara hi ha molts de Mags i no son reis, peró pareix que és una màgia que ha tornat reviure actualment i tenc ha dir que ni han de molt bons, i com sempre,surten imitadors que no tenen art ni traça ni manya, per crear la il-lusió i la sorpressa,aquí és on surten els Mags del PePe que sempre sels hi veu el truc i l'intenció, i enlloc d'una fantassía fan un nyap, entre molts destaquen el Mag Zoido, el Mag Montoro, el Mag M. Rajoi, un que ja s'ha retirat, eeee malpensats, me referesc al Mag Fernandez Díaz "el que te lo afina" peró el més desastrós és el Gran Mag Dastis, aquest romp tots els motllos, i com no podía ser d'altra manera s'ha fet digne del number one, de la gran Marca EsPPanya, i he de reconeixe que per on va li fan els honors, i com va dir un que també el perseguían, "por sus obras, los reconocereis".
Salut i República.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente