algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Quina valoració feis després d’un any de l’aprovació de la llei autonòmica de protecció del col·lectiu LGTBI?

Ho hem demostrat des del primer moment. A El Pi sempre ens trobaran al costat del benestar de les persones, dels seus drets socials i a favor de les polítiques de llibertat i de la igualtat d’oportunitats per a tots. Sempre hem donat suport a les mostres de rebuig a qualsevol tipus de manifestació contrària a la tolerància i el respecte de les persones.

En El Pi creiem en una societat justa, sense discriminacions i aquesta realitat ha de començar, sempre, pel respecte. És només aquest respecte i el reconeixement de les nostres diferències, el que ens fan ser millors.

La nostra societat no és la mateixa que fa 50, 30 o, fins i tot, 10 anys. Hem fet avanços importants i necessaris. Ara bé, a la realitat social encara existeixen, per desgràcia, casos de l’LGTBI fòbia i, per això, aquesta llei era imprescindible. És un punt d’inflexió per poder fer avançar la societat en aquest sentit, sota els principis de llibertat, justícia i igualtat.

Aquesta llei és una manera valenta d’abordar el tema. Per diverses raons, però, fonamentalment, per tal d’implicar la societat civil en diferents àmbits, com són la sanitat, l'empresa, l’educació́, o els mitjans de comunicació́, entre d’altres. Una implicació necessària per tal que hi hagi un compromís col·lectiu per traslladar els valors d’integració́ i no discriminació́.

Un any després de l’aprovació, la llei per garantir els drets del col·lectiu LGTBI és només una passa més. Una passa, però molt important. Hem obert un camí però encara queda molt per recórrer. Ara és el moment perquè el Govern desenvolupi aquesta llei i la faci complir.

Avançam cap a una societat de respecte i igualtat entre les persones, però encara ens queda molta feina per fer. La llei autonòmica de protecció del col·lectiu LGTBI ens ajuda a fer-la millor i de manera més efectiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.