algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Més 'Bauzanades'

37120

José Ramon Bauzá insisteix en fer-se present als mitjans de comunicació de Balears. Després d'haver fracassat en el seu Madrid natal, intenta de mil maneres, cridar l'atenció a la 'província' que mai pogué sotmetre. La darrera Bauzanada -per ara- consisteix en enviar unes invitacions amb la seva imatge, per convidar un grup periodistes a un 'desayuno de Navidad' al Bar Marítim de Palma, aquest divendres a les 9:30 hores. L'aspirant a candidat a la presidència del PP no atura de sorprendre a propis i estranys.

Per cert, les invitacions són monolingües. Res de trilingüisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 7 anys


Quina peça de teatre tragicòmic.

Valoració:10menosmas
Per bajada, fa mes de 7 anys

Todo lo que querías, pero este pantallazo no se olvida de él ni un solo día. Publicidad totalmente gratis, ya que no tiene ni una de pago.

Valoració:0menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 7 anys

Si tots els que han rebut la invitació, l'haguessin tirada al fems i se n'haguessin oblidat, inclosos els periodistes, potser entendria que ha d'aturar. Mentre li seguiu el joc, de cada vegada la farà més grossa. Com els infants, ben igual.

Valoració:25menosmas
Per Verd, fa mes de 7 anys

Hi pegaré un bot divendres

Valoració:13menosmas
Per t, fa mes de 7 anys

tià,a més de estal malament des boll,tens problemes de vista.Als PP CC,el feixisme el coneixem per venir sovint imposat desde més enllà de l,ebre.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente