muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín:
10°

L’estat de setge

«Esta canción chámase jei

Un canto a Galicia jei

canta, canta, canta, jei

non penses en nada jei

estamos rodeados jei

estado de sitio jei

estamos tolos por la música jei

disimula e sigue jei

estado de sitio / sitio distinto»

(Antón Reixa / Os Resentidos)

Aquest mateix cap de setmana el catedràtic de dret constitucional i un dels fundadors de Ciudadanos, Francesc de Carreras, publicava un article en el que sostenia que la constitució espanyola preveu que es pugui declarar l’estat de setge «quan es posi en perill la integritat del territori», i opina que es podria arribar a aplicar a Catalunya. «L’estat de setge és pràcticament com l’estat d’excepció i se suspenen uns determinats drets, i una de les causes de l’estat de setge és posar en perill la integritat del territori».

De Carreras no és l'únic que aposta per aquesta manera tan curiosa i tan espanyola de «dialogar».

L'Audiència espanyola, hereva del Tribunal de Orden Público franquista també afegeix llenya al foc i tracta com a terroristes els qui en exercici del dret a la llibertat d'expressió cremen fotografies del monarca espanyol.

Com son aquests oligarques espanyols... demanes un Estat i et munten l'estat de setge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biel, fa mes de 6 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.


Cadascun

d'aquests

és

un

feixista foraster,

segons

en

"Tià"

fals.

Valoració:-2menosmas
Per Pepin, fa mes de 6 anys

Fabulos

Valoració:-3menosmas
Per Juan, fa mes de 6 anys

Muchos de los que piden libertad de expresión para quemar fotos del rey son los que amenzan y acosan a, por ejemplo, Sociedad Civil Catalana en la UAB o impiden que según quien de conferencias.

Valoració:2menosmas
Per Bassa, fa mes de 6 anys

Bon article

Valoració:3menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

Diàleg? Me feis riure. Per voltros es catalanistes diàleg és que el que xerra amb voltros vos dongui sempre sa raó. Alí idó.

Valoració:-5menosmas
Per Pep, fa mes de 6 anys

jajajaja molt ben dit, Tomeu. així son aquest espardalots, perdó volia dir espanyolots

Valoració:5menosmas
Per Guiem, fa mes de 6 anys

Tomeu entre tú i en Lladonet , acabareu de arruinar es digital ,
A sa foto vos veig es cap mes gros deu esser de tant de pensar lo que heu de escriure i no vos surten mes que bajanades

Valoració:-6menosmas
Per jgutyfhdbsrenbvmnjn84nbhfdfmba vabwteb gf, fa mes de 6 anys

No vale la pena contestarte, pero por lo menos sabrás que alguien te lee. Cosa que seguramente dudabas.

Yo no viviría en España, te lo juro.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente