nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La mala educació del Sr.Rajoy

La foto en portada de tots els mitjans... el Sr. Rajoy no va voler donar la mà al Sr.Sánchez i el deixà amb la mà estesa. Això sobretot és mala educació. Els senyors i les senyores del PP que sempre han acusat els altres de malseducats, de fora del sistema... ells els “institucionalistes”, que saben estar, que respeten les normes de protocol, saben fer la reverència als monarques, anar amb el vestit adient als llocs oficials...el seu màxim representant, el cap de govern en funcions, mostra la seva mala educació públicament. No donar la mà, no saludar, és de persones mal educades.

Direu que les normes es poden canviar i superar i és ben cert. No passa res si un representant del poble va a les Corts sense corbata. No passa res si els diputats i diputades, o altres representants públics vesteixen amb correcció sense semblar que van a una festa... Allò que sí passa és que aquelles persones que de dretes, conservadores, s'erigeixen en “propietàries” de les cadires, de les institucions, mostren el llautó i no poden consentir que la democràcia hagi posat en el seu lloc altres persones.

Allò que sí passa és que siguin grollers en les seves expressions. Grollera la Sra.Villalobos quan parla de la seva opinió sobre els cabells en rastres d'un diputat... grollera. Groller el Sr. Rajoy quan davant les càmeres no dóna la mà al Sr.Sánchez.

Mostren el llautó, no han cregut mai en la democràcia, han estat a les institucions per enriquir-se, en paraules d'un altre que va arribar a Ministre, en Zaplana, o com en Ruz mostrant el seu menyspreu cap aquells que li donaren majoria absoluta a Xàtiva.

La bona educació no és vestir d'una manera o altra, fer reverències obsoletes davant Caps d'Estat. La bona educació és respectar l'altre, tant si és la netejadora com si és el president.Respectar i tractar-lo com una persona que és. La bona educació no són les normes estrictes de l'assignatura d'urbanidad de temps passats. És comportar-se amb normalitat i el salut, sigui donant la mà, sigui una besada, entre representants polítics elegits pel poble és el mínim.

El Sr.Rajoy ha mostrat el llautó moltes vegades...sobretot des del 20 de desembre que no pot ser el protagonista de la investidura com a cap de govern. Explica que en té 180 en contra... crec que de cada dia que passa més i més s'hi posaran també.

El PP de la corrupció, dels furts sistemàtics de doblers públics per enriquir persones i a més dur els euros a Suïssa, el PP del Sr. Matas, del Sr.Bàrcenas, del Sr. Ruz, del Sr.Fabra, dels Fabra... el PP de la Sra Aguirre, de la Sra Barberà, de la Sra Cospedal.... el PP de les llaunes de cola-cao, dels doblers públics per pagar Rasputins de Moscou o d'altres indrets...

El PP de la corrupció a més a més, té moltes persones mal educades, que no saben estar, que no saben respectar, que no han cregut mai en la democràcia. I en té d'altres, honrades, n'estic segura, però que callen la seva vergonya...

La ciutadania n'està ben farta d'aquestes persones que han volgut donar lliçons i ha resultat que eren ignorants, que menyspreen aquells que en saben. Només els resta anar-se'n amb una mica de dignitat.

El Sr.Rajoy se n'ha d'anar a ca seva, a fer de registrador o d'ex-president, convindria que en algun moment, algú li pogués explicar com s'ha mostrat davant la ciutadania. Com un mal educat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 8 anys

Pareix mentida, educat dins el nacionalcatolicisme, que no li degueren mancar recursos per acudir a qualsevol escola de prestigi social resulta que a pesar de ser el número 1 de la seva promoció com a registrador de la propietat, no li ensenyaren ni a saludar. No serà la rabieta que li fa els milions de vots que ha perdut ell i el seu partit.

Valoració:3menosmas
Per Tomeu de la neu, fa mes de 8 anys

La mala educació no és exclusiva del PP. Com ben dius, la mala educació és de les persones. I mal educats n'hi ha per tot. Sense anar mes enfora, n'hi ha una bona guarda entre els periodistes que mal escriuen en aquest i en altres diaris, on el sectarisme, els insults, i en definitiva la mala llet és lo normal.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente