tormenta
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

També vull veure Esport3

A la fi. Des de fa una setmana, a les Illes Balears podem tornar a veure el C33, el Super3 i el 3/24. És una bona notícia que hem de celebrar. I vagi per endavant el meu agraïment a totes les persones que ho han fet possible.

L’actual Govern ha demostrat que el retorn d’aquests canals a la graella televisiva era una qüestió de voluntat política. Darrera les ‘excuses tècniques’ esgrimides pel Govern de Bauzá, s’amagava un altre episodi de la seva campanya contra la llengua catalana i un intent de desconnexió amb l’espai comunicatiu català.

Desfer tot el mal que va fer Bauzá no serà una tasca senzilla ni menor. Coratge a tots els qui tenen aquesta responsabilitat. Ara bé, no ens podem conformar amb això. Creure que és suficient recuperar tot el que ens va prendre Bauzá seria rebaixar molt les expectatives, significaria haver perdut vuit anys pel camí. El nostre horitzó ha de ser més exigent.

Estic molt content pel retorn del C33, del Super3 i del 3/24, però encara deman més. Vull veure Esport3. I vull veure  TV3 com toca, no només el canal internacional. I vull uns mitjans propis i de País.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M., fa mes de 8 anys

Jo també voldría veure TV3 com la veuen a Catalunya. Peró sembla ser que es la mateixa tv3 que no ho permetrà perque no es vol arriscar a denúncies costosas d'altres canals, com p.e. els partits de la Champions TV3 ha comprat els drets per emetrels al territori català i TV1 a tot l'estat llevat de Catalunya. El mateix cas pasa en pelicules.

Valoració:0menosmas
Per pepeta, fa mes de 8 anys

Per a perdut.
Jo trob que si movistar no ho permet, ens hem de pasar a una companyia que no ens limiti els canals en català.
Quants més serem que amenacem amb donar-nos de baixa millor.
Jo també vull veure tv3 tal com es veu a Catalunya i no el tv3 internacional que sempre repeteix els mateixos programes.

Valoració:0menosmas
Per Toni A., fa mes de 8 anys

La intenció d'en Bauzà & co. no era tant, sota el meu punt de vista, desconnectar-nos de l'espai comunicatiu en català com aïllar-nos de les idees que pul·lulen pels informatius, debats, etc. sobre el dret a decidir i la independència. Trob que no se li ha de donar tanta importància a la gent del Círculo Balear i companyia, quatre caps de fava a qui només tres beneits fan cas.

Valoració:7menosmas
Per ||*||, fa mes de 8 anys

És evident que la legislació espanyola ens és contrària. Fugim-ne corrents!

Valoració:11menosmas
Per perdut, fa mes de 8 anys

Movistar no ho permet.
me comenten que no son canals de la meva comunitat autonoma.

Valoració:-15menosmas
Per Xesc, fa mes de 8 anys

I no oblidem el canal radiofònic Catalunya Informació, l'equivalent nostre de l'espanyol Radio 5 Todo Noticias, que també se sentia i ara no se sent.

Valoració:12menosmas
Per 24, fa mes de 8 anys

Jo et donaría C-33 ses 24 hores des día.

Valoració:-28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente