algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca vol un pacte de país a Manacor

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha reclamat als partits polítics MÉS, Esquerra i Pi que girin full davant els darrers esdeveniments ocorreguts a Manacor i iniciïn negociacions per formar un pacte de país al govern municipal.

L'ASM recorda que «els nostres partits tenen per endavant la tasca prioritària de defensar Mallorca davant l'espoli fiscal que patim a mans de l'estat espanyol, que afecta directament els serveis públics i a la qualitat de vida dels mallorquins i constitueix el principal problema que han d'encarar les nostres institucions».
L'ASM fa una crida a «evitar els enfrontaments fratricides a les institucions municipals, que poden repercutir negativament en la imprescindible unitat d'acció dels nostres partits davant la recentralització i l'espoliació econòmica de què som objecte per part de l'Estat.»

Assemblea anual aquest dissabte

Per cert, l'ASM, que es troba en un període de creixement important, celebrarà la seva assemblea anual ordinària aquest proper dissabte a La Real. L'assemblea comptarà amb un convidat ben especial, el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

Y yo un coche nuevo.

Valoració:0menosmas
Per Josep, fa mes de 8 anys

MÉS-Esquerra i PI sumen 10, en falta un. Amb AIPC és impensable si segueix Joan Gomila, atesa la desconfiança total que hi ha ara, per tant, o aquest renuncia (impensable) o es pacta amb PSOE, la qual cosa ja no seria opció nacional

Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 8 anys

Molts dels que sou aquí sou la mostra, i no vull que ningú se senti ofès, no ès la meua intenciò, però si entre noltros ens tiram els trastos pes cap, difícilment podrem avanssar,ès una opinió.
Pens que massa sovint perdem les formas entre noltros matéixos, i això no dona la raó, no m'agrada que vos assambleu a alguns que surten per aquí.
Salut i República.

Valoració:2menosmas
Per més enllà, fa mes de 8 anys

a @ENDAVANT MALLORCA Sóc independentista d'ençà que tenc raó de ser. No me venguis amb subnormalades d'histèria espanyolista. I seguesc pensant, el PACTE NACIONAL (entre dreta i esquerra suposadament nacionalista) NO EXISTEIX A MALLORCA. I repetesc, a dins el PI de Manacor hi ha un regidor GONELLA, el Pi de Manacor és una excisió del PP, són els mateixos cans amb diferent collar. Això no és un pacte nacional, és un pacte de merda!

PD: te convendria investigar una mica sobre el nom que t'has posat. IGNORANT.

Valoració:5menosmas
Per Estantís, fa mes de 8 anys

Ara el que és molt modern i fa molt de país es defensar la corrupció de na Munar, Pujol ...

Valoració:-3menosmas
Per ENDAVANT MALLORCA!, fa mes de 8 anys

La histèria dels espanyolistes que han escrit fins ara demostra que el pacte de país i la superació del binomi estantís dreta-esquerra posa molts nerviosos els nacionalistes espanyols.
Això vol dir que ja sabem quin camí hem de seguir si volem anar bé.

Valoració:-1menosmas
Per jan, fa mes de 8 anys

a n,els comentaristes anteriors,tots quatre,
MALEDUCATS I ANTIPATRIOTES.

Valoració:0menosmas
Per Més enllà, fa mes de 8 anys

L'ASM se'l pot ficar pel cul aquest pacte. Encara no heu entès que això no existeix a Mallorca? De veres li donau bolo a la dreta estantissa del Pi? Vos record que són regionalistes, per ells som una regió d'Espanya.

És més, dins el Pi de Manacor hi ha un regidor gonella. Això és un pacte de país? Això és un pacte de merda. I abans de xerrar, informau-vos.

Per acabar dir que ja està bé d'aquesta xorrada d'ajuntar dreta i esquerra "nacionalistes" i "pactes de país". Estam a anys llum de que això passi a Mallorca.

Valoració:-1menosmas
Per Creixement, fa mes de 8 anys

L'ASM es troba en un període de creixement important? Que volu dir? Que s'han apuntat dues persones més?

Valoració:-5menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Trob que no s'hi haurien d'haver ficat en un tema de partits...

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente