algo de nubes
  • Màx: 19.64°
  • Mín: 12.82°
20°

Digueu-li Govern

En política la comunicació és essencial. No cal perdre el cap, allò més important en la gestió política és fer-ho bé. Fer una bona gestió que millori el benestar de la ciutadania. Però també és molt important traslladar a l'opinió pública el missatge que vols que els arribi. Perquè has fet tal o tal altra cosa... o perquè no l'has poguda fer.

Afegesc una altra obvietat: aquí hi tenen un paper fonamental els mitjans de comunicació.

Aquests primers dies de Govern i d'absència d'oposició, si vos hi fixau, sembla que els mitjans hagin encetat una recerca de com anomenar el Govern. Recordau que per fer oposició, cal posar-li un nom al govern de torn, el més malsonant possible per, a continuació atacar-lo i vilipendiar-lo tot el que es pugui. En anteriors ocasions, el PP va assajar noms com “tripartit”, “hexapartito” i, sobretot varen usar com a llinatge de Govern, “del pacte”. Com si aquesta fos la vertadera denominació. Recordem que els mitjans en castellà també s'hi referien com “el Govern del pacte”.

La denominació des de la imparcialitat i des de l'autocentrament és, simplement, “Govern” o “Govern de les Illes Balears”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 8 anys

digueu-li = digau-li

Valoració:1menosmas
Per Forasterín, fa mes de 8 anys

Molt bon article, Tomeu!

Valoració:3menosmas
Per Albert Encert, fa mes de 8 anys

Sí, en general són molt bons els articles den Tomeu Martí.

Valoració:3menosmas
Per Mallorquin, fa mes de 8 anys

Vaya mierda de artículo te ha salido hoy.
¿Pocas ganas de escribir?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente